Wednesday , February 28 2024

Actrita din “Mission: Impossible II” despre Tom Cruise: “Mi-era frica de el. Nu a făcut decât să mă împingă într-o zonă de teroare și insecuritate”

Într-un interviu acordat Vulture, Thandie Newton a vorbit despre cariera sa de aproape trei decenii în lumea filmului. Întrebată ce a însemnat pentru ea experiența Mision: Impossible II și de ce nu mai jucat într-o continuare, actrița din „Westworld” a povestit:

„O, nu m-a întrebat nimeni despre asta. Mi-era frică de Tom Cruise”, a mărturisit Thandie Newton despre „stresatul și dominantul” actor. Actrița britanică în vârstă de 47 de ani spune că s-a simțit „îngrozită și nesigură” pe platourile de filmare de la Mision: Impossible II.

Newton a jucat în 2000 rolul Nyah Nordoff‑Hall, iubita personajului Ethan Hunt, interpretat de Tom Cruise.

Thandie spune că i-a fost teamă în anumite momente din cauza mediului foarte stresant. Povestind despre o scenă filmată noaptea, ea a dezvăluit: „Mi-era frică de Tom. Era un individ foarte dominant. Încearcă din răsputeri să fie o persoană drăguță. Dar presiunea… Își asumă multe. Cred că are impresia că doar el poate face lucrurile cel mai bine”.

Thandie a explicat apoi că în respectiva scenă personajele lor aveau o confruntare pe balcon. Cruise nu a fost încântat de performanța ei în scena respectivă, pentru că scenariul era scris prost, a devenit nervos și i-a propus să facă schimb de roluri pentru ca ea să înțeleagă ce vrea el de la personajul ei.

„Am filmat întreaga scenă cu mine în rolul lui și invers”. „A fost atât de inutil… Nu mă pot gândi la ceva mai puțin relevant. Nu a făcut decât să mă împingă într-o zonă de teroare și insecuritate. A fost o adevărată rușine. Dar știu că el încerca tot ce putea el mai bine”.

După o discuție cu regizorul, Thandie și-a dat seama că Tom voia o femeia dură alpha. „Și am făcut tot ce am putut apoi. Dar nu este cel mai fericit mediu să lucrezi cu cineva”.

Newton a explicat apoi că acest comportament al lui Tom se întâmpla pur și simplu din cauza stresului și a adăugat că a sfârșit prin a avea “cea mai frumoasă experiență” lucrând la sequel-ul “Mission: Impossible”: „Nu era un om oribil. Era doar foarte stresat”.

filmnow.ro

Vezi si

statueta, Oscar, premiu, Obiectiv

Premiile Oscar 2024 vor fi acordate pe 11 martie. Unde poate fi văzută live ceremonia

Decernarea Premiilor Oscar va putea fi urmărită în direct, în 11 martie, de la ora …