Tuesday , October 4 2022

Actorul de Oscar Philip Seymour Hoffman a fost gasit mort in apartamentul sau. Avea 46 de ani

hoffman

Philip Seymour Hoffman, unul dintre cei mai îndrăgiţi actoridin SUA, a fost găsit mort în apartamentul său din News York, anunţă „Wall Street Journal”, citat de Filmeporter.ro.
Actorul care l-a intruchipat de Capote, rol recompensat cu Oscar, a fost găsit mort în apartamentul său din Manhattan, anunţă „Wall Street Journal”, fără a oferi alte detalii. Unul dintre cei mai apreciaţi actori americani, Hoffman avea 46 de ani.
Potrivit New York Times, una dintre cauzele posibile ale morţii ar fi o supradoză de droguri.
A făcut roluri de referinţă, memorabile, în filme precum Capote (2005 – performanţă recompensată cu Oscar şi Globul de Aur), Synecdoche, New York, Charlie Wilson’s War (2007 – nominalizat la Oscar şi Globul de Aur), Doubt (2008 – pentru care a fost nominalizat la Oscar şi a câştigat Globul de Aur), sau The Master (2012) al lui Paul Thomas Anderson, pentru care a primit o nouă nominalizare la Oscar. Era, de altfel, unul dintre actorii favoriţi ai lui Anderson, care l-a distribuit în şase dintre filmele sale: Hard Eight, Boogie Nights, Magnolia, Punch-Drunk Love şi The Master.
A lucrat cu regizori ca Todd Solondz, Joel şi Ethan Coen, Spike Lee, Cameron Crowe, David Mamet, Robert Benton sau Anthony Minghella, jucând în paralel în spectacole de teatru pe Broadway.

Vezi si

Depeche Mode va concerta la București în iulie 2023. Primul album după moartea lui Andy Fletcher

Depeche Mode revine la București în 2023. Trupa va susține un concert care face parte …