Monday , April 29 2024

Pepe, contract gras cu Pro TV pentru "Dansez pentru tine"

În pauzele dintre concerte, artistul a început şi repetiţiile la “Dansez pentru tine”, căci vrea să facă o figură frumoasă în concurs, chiar dacă show-ul va debuta abia în octombrie. Pepe se bucură şi de o puternică motivaţie financiară, căci contractul cu Pro TV este unul in valoare de zeci de mii de euro, scrie Cancan.
După ce, în luna mai a filmat emisiunea “Vaporul iubirii” (Antena 1), al cărei amfitrion este, solistul a bătut palma acum cu Pro TV, pentru următorul sezon al show-ului “Dansez pentru tine”.
De altfel, Pepe a fost solicitat încă de la ediţia precedentă, dar a amânat momentul aflându-se în plin scandal cu fosta soţie. Cum nu prea are experienţă într-ale dansului profesionist şi bazându-se în mare parte pe talentul nativ, cântăreţul s-a transformat în “elev” model şi a început deja repetiţiile, pentru a învăţa paşii de bază. Nu exagerează însă cu antrenamentele. Pepe ajunge la sală o dată sau de două ori pe săptămână, însă a promis că va înmulţi orele pe măsură ce concursul se va apropia. Contractele în televiziune îi îngroaşă substanţial conturile, căci solistul nici nu discută sub suma de 10.000 de euro, iar participarea la “Dansez pentru tine” este una dintre cele mai avantajoase “afaceri” pe care le-a făcut până acum.

Vezi si

Nicole Kidman, strălucitoare la ceremonia la care a primit premiul American Film Institute pentru întreaga carieră

Nicole Kidman a primit premiul pentru întreaga carieră din partea Institutului American de Film, cea …