Saturday , April 27 2024

Monica Columbeanu a introdus actiune de divort

După cinci ani de casnicie în lux alături de milionarul de la Izvorani, Monica a decis să înceapă o viaţă nouă.

Luni la prânz, dupa cinci ani de convieţuire, la Judecatoria Buftea, Monica Columbeanu a introdus acţiunea de divorţ. Ea îi cere lui Irinel şi custodia fiicei lor, Irina, de patru ani, dezvaluie Cancan.
La nici un an după căsătorie, în ianuarie 2007, a venit pe lume fetiţa lor, Irina. La scurt timp după naştere, Moni nu s-a mulţumit doar cu statutul de mamă şi nevastă şi s-a dorit independentă. S-a dus la facultate, a început să încheie contracte şi să apară singură pe la televiziuni.
Odată cu „revoluţia” Monicăi, au început să apară şi zvonurile cu iz de scandal. În luna octombrie 2007 a urmat o lovitură de imagine pentru soţii Columbeanu, moment incendiar supranumit „sex oral prin gaura cheii”, secvenţe care demonstrau nu numai că lui Moni şi lui Iri le mergea bine, dar mai ales că nu îşi pierdseră interesul… sexual unul faţă de altul.
In 2010, Monica a fost suspectată de o relaţie mult prea apropiată cu un tânăr avocat englez, apoi cu soferul Ricky. A urmat episodul care, se pare, a atras după sine dezastrul: Irinel a fost filmat când se distra cu două blonde în jacuzzi, în vreme ce soţia lui era în America.
Prin intermediul avocaţilor săi, luni după-amiază, Monica a inaintat divort, cu primul termen de judecată pentru data de 21 martie 2011.
Într-un dosar separat, ea a cerut şi încredinţarea micuţei Irina, fetiţa în vârstă de patru ani pe care o are împreună cu Irinel, pe calea ordonanţei preşedenţiale. Aceasta este o procedură de urgenţă, prin care Moni poate primi custodia copilului până la pronunţarea divorţului.

Vezi si

Artistul fenomen Burna Boy vine la vară la UNTOLD

Untold, unul dintre cele mai mari festivaluri din lume, anunță noi nume de artiști îndrăgiți …