Tuesday , September 27 2022

“Prieteni necuvântători”, tema din acest an a expoziției – concurs de machete ,,Muzeul de Ştiințele Naturii în imaginația copiilor”

Muzeul de Ştiințele Naturii invită copiii să participe  la expoziția–concurs de machete ,,Muzeul de Ştiințele Naturii în imaginația copiilor”,  tema acestui an fiind ,,Prieteni necuvântători”.

“Ne bucurăm că am ajuns la cea de-a VII-a  ediție a acestui concurs  care vă stârnește curiozitatea și imaginația în crearea unor machete deosebite. Ca în fiecare an noi vă propunem tema și vă invităm sa construiți, cu materiale naturale: hârtie, plastilină, carton, sfoară, materiale din natură precum castane, ghinde, nuci, frunze, diverse figurine care să prezinte animale de companie”, au transmis organizatorii.

Copiii pot modela sau desena diverse animale de companie cum ar: pisici, cățeluși, papagali, peștișori, hamsteri, iepurași, porcușori de Guineea sau orice alt animal de companie. În jurul acestui animal de companie cei mici pot apoi construi o machetă care reproduce mediul lui de viață.

Pentru orice informații puteți suna la telefonul  0230 213775 sau le puteți obține la standul Muzeului de Ştiințele Naturii.

Machetele sunt așteptate la Muzeu până la data de 30 octombrie 2022.

Vezi si

Miercuri, la Biblioteca Bucovinei, Conferința „Un simbol românesc din nordul Bucovinei: Profesorul Ilie Popescu”

Biblioteca Bucovinei „I. G. Sbiera”, sub egida Consiliului Județean Suceava și în colaborare cu Societatea …

Leave a Reply

Your email address will not be published.