Wednesday , February 1 2023

DUMINICĂ, IULIUS MALL ÎI INVITĂ PE COPII LA SPECTACOLUL DE TEATRU INTERACTIV „MICA SIRENĂ”

Zilele de vacanță sunt și mai frumoase când aduc surprize pe placul prichindeilor. De aceea, Iulius Mall Suceava îi invită pe cei mici să petreacă seara de duminică alături de „Mica Sirenă”, într-un spectacol sub forma unui joc. În acest week-end se desfășoară și Târgul de Antichități, care prezintă numeroase piese cu dichis.Iulius Mall Suceava (1)

Duminică, 5 august 2018, de la ora 16.00, prichindeii primesc o invitație surpriză din partea Iulius Mall Suceava. La etajul mall-ului, vor avea ocazia de a se întâlni cu prințesa mărilor și a oceanelor din minunata poveste „Mica Sirenă”. Spectacolul este susținut de Teatrul la Cinema București și este o adaptare plină de umor, care le oferă celor mici prilejul de a se distra alături de personajele lor preferate: Ariel, Ursula, Regele Triton, Eric și Crabul Roșu. Micii spectatori vor fi alături de prințesa mărilor, care decide să renunțe la viața de sirenă pentru a câștiga inima prințului Eric, apelând la vrăjitoarea Ursula. Dar oare se va descurca Ariel în lumea oamenilor? „Mica Sirenă” este un show live de teatru interactiv, sub forma unui joc, recomandat copiilor cu vârste curprinse între 3 și 7 ani. Participarea este gratuită.

De vineri până duminică inclusiv, la parterul Iulius Mall se desfășoară Târgul de Antichități. Toți cei pasionați de frumos și de poveștile trecutului vor descoperi obiecte aparte, care să le îmbogățească colecțiile sau să ofere un plus de personalitate locuinței lor. Târgul reunește numeroși expozanți din toate colțurile țării, dornici să prezinte obiectele cu patina timpului: piese de mic mobilier, tablouri, statuete, bijuterii şi argintărie, ceasuri de colecţie (de masă, de şemineu, de buzunar, de mână), numismatică, filatelie, porţelanuri şi alte articole ornamentale.

În plus, brandurile prezente în Iulius Mall Suceava continuă promoțiile estivale, care ajung și până la 70%. Piese vestimentare în tendințe, încălțăminte perfectă pentru planurile de vacanță, cosmetice și accesorii mult dorite, articole sportive care invită la mișcare și multe altele sunt acum la oferte ispititoare.

Vezi si

8 sfaturi pentru jucătorii de cazino

Există foarte multe feluri de jocuri de noroc, iar pentru a putea câștiga cât mai …