Saturday , July 31 2021

Cele mai bune TV LG pe care le poți achiziționa în 2021

LG Electronics lansează pe piață, mai mereu, unele dintre cele mai bune televizoare cu tehnologie OLED. Compania își extinde oferta și în zona de televizoare 8K, iar multe persoane încep să ia în considerare un TV LG atunci când doresc să își cumpere un televizor nou. Dacă nu știi prea multe despre televizoarele LG, însă dorești să îți achiziționezi unul, iată o listă cu cele mai bune TV LG din anul 2021.

TV LG C1 OLED

Acesta este unul dintre cele mai bune TV LG de pe piață. Este succesorul lui LG CX, seria C fiind cea la care găsești cel mai bun raport între performanță și preț. Acest televizor cu ecran OLED îți oferă o imagine clară, cu un contrast bun, culori vibrante și negru intens. Noul procesor a9 Gen 4 AI îmbunătățește considerabil imaginea mai ales atunci când trebuie să redea conținut cu o rezoluție mult mai mică. Datorită rezoluției 4K, audio Dolby Atmos și a conectivității HDMI 2.1, este perfect pentru a fi utilizat pentru gaming, fie cu un PS5 sau un Xbox Series X. Puteți opta pentru varianta de 48 de inchi care reduce prețul televizorului considerabil sau puteți opta pentru varianta de 83 de inchi care vă va oferi o experiență de impact pentru cei ce își permit acest televizor. TV LG C1 OLED nu are cele mai moderne specificații ale LG, dar datorită prețului său și al performanței, este cea mai bună alegere de TV LG în momentul de față.

TV LG BX OLED

Acest model de TV LG este cel mai accesibil TV OLED al companiei. BX a fost lansat la sfârșitul anului trecut, iar de atunci a devenit unul dintre cele mai cumpărate televizoare, fiind preferatul celor care caută un TV OLED mai convenabil ca și preț. Procesorul a7 Gen 3 este ceva mai ieftin, însă oferă performanțe decente. Primești toate beneficiile unui televizor LG premium, doar că la un preț mult mai mic. Pentru cei ce nu observă diferențele de imagine și nu au nevoie de cel mai performant televizor, acest model este ideal.

TV LG G1 Gallery OLED

Cauți un televizor ceva mai elegant, cu un design minimalist și imagine de o calitate surprinzătoare? TV LG G1 Gallery OLED este modelul perfect. Datorită tehnologiei OLED evo, acest televizor redă imaginea mult mai luminoasă și mai contrastantă, iar datorită procesorului a9 Gen 4 AI, conținutul este mult mai clar și rezoluția mult mai bună. Este un teelvizor incredibil de subțire, gândit pentru a fi montat pe perete, exact ca un tablou. Nu vine în pachet cu suport tocmai din acest motiv.

TV LG Nano90

Acest model de TV LG este cea mai bună opțiune de televizor cu tehnologie LCD al companiei. Acestea nu sunt foarte întâlnite, tocmai pentru că LG încearcă să promoveze tehnologia OLED. Dacă ești în căutarea unul televizor LG cu ecran LCD, Nano90 ar putea fi varianta cea mai bună. Tehnologia HDR a fost destul de complicată pentru ecranele IPS, însă, datorită noului sistem de gestionare a puterii backlight-ului, Nano90 se bucură de această funție fără probleme. Contrastul este și el îmbunătățit, iar negrul, deși incomparabil cu OLED, este și el mult mai intens.

TV LG CX OLED

Anul trecut acest televizor era pe primul loc în topul celor mai bune televizoare de la LG, dar a fost înlocuit de către C1 și G1, succesorii săi. Cu toate acestea, este în continuare un TV LG foarte bun, cu un preț convenabil având în vedere performanțele sale. Având în vedere că are deja un an vechime, este ceva mai ieftin acum față de prețul pe care l-a avut în momentul lansării. Cu toate acestea, tot este dotat cu un ecran OLED, rezoluție 4K, audio Dolby Atmos și conectivitate HDMI 2.1, deci încă își merită banii. Oferă o imagine de calitate și poate fi utilizat inclusiv pentru jocuri video, filmele sau serialele preferate.

Vezi si

Experiențe fresh la Iulius Mall Suceava: zumba, street dance și delicatese mediteraneene

O combinație între elemente de aerobic și muzica ritmată, cursurile de zumba au prins foarte …