Sunday , September 25 2022

Cele mai bune parfumuri pentru bărbați pentru vară

Vara este cel mai tare anotimp al anului. Este o perioadă în care mirosurile corporale, în special la bărbați, sunt intensificate și mai evidente. De aceea, în această perioadă ai nevoie de parfumuri care nu doar să te ajute să miroși bine, ci să ofere și o senzație de împrospătare. Vara se potrivește perfect cu parfumuri mai ușoare . Principalele familii de arome pentru acest sezon sunt  citrice, lemnoase (ușoare),  acvatice și chiar florale.

Parfum bărbați Tom Ford Costa Azzurra

Îmbinând aerul rece și apele răcoritoare, valurile sărate ale vântului și ale mării se ciocnesc de căldura soarelui asupra corpului, temperând căldura pulsatorie, cu sânge roșu. Un jet instantaneu de aer marin entuziasmant amestecă salinitatea cu maquias lemnos de pe plajă, o încurcătură sălbatică de chiparos, ienupăr și mirt. Asemenea razelor de soare pe pielea umedă, aroma de citrice a lămâii luminează aroma pământie a conurilor de pin și al acelor din centrul parfumului. Chihlimbarul completează aroma, captând punctul culminant al experienței Costa Azzurra Acqua, când apa care rămâne se acumulează în mușchii corpului.

Parfum bărbați Bvlgari Aqva Marine

Acordurile vibrante și aromate caracterizează parfumul Bvlgari Aqva Pour Homme Marine. Înviorător și luminos, parfumul este explorarea originală a lumii acvatice, îmbogățind lumea cu o exaltare surprinzătoare a prospețimii și vitalității. Caracterul pur al lui Aqva Pour Homme Marine este dedicat bărbatului cu o personalitate puternică. În armonie cu natura, el respectă puterea superioară și frumusețea nobilă a mării. Un spirit liber care își primește energia din forța valurilor oceanului. Stilul său informal și rafinat este evidențiat în notele naturale și vibrante ale parfumului. În timp ce caracteristicile profunde ale parfumului reflectă intensitatea adâncurilor Mării Mediterane, Aqva Pour Homme Marine se desfășoară treptat, ca niște atingeri irizate de lumină strălucind pe o suprafață, reflectând luminozitatea acestei mări iconice pentru italieni. De la primele note strălucitoare, până la inima acvatică răcoritoare și bogată, până la ultimele arome învăluitoare.

Parfum bărbați Azzaro Chrome

Chrome by Azzaro se află în inima unui lac sărat din Africa de Sud, o invitație la evadare, în puritatea unui spațiu infinit, imaculat și pictat în albastru. Un miraj, un planor, în zbor ca o pasăre grațioasă. O poveste simplă și puternică a unui moment privilegiat și împărtășit, complicitate autentică între un tată, erou aviator, și fiul său, admiratorul său. Un moment rar, plin de emoție, forță și tandrețe. Un parfum proaspăt și vibrant pentru bărbatul modern, seducător și fermecător. Notele sale de vârf sunt citrice, bergamotă, neroli, ghimbir, mosc și condimente; notele de mijloc sunt ceai, lemn de santal și lemn de trandafir și în final notele de bază, note marine și iedera. Chrome este inspirat din visele noilor generații și din entuziasmul altor generații. O călătorie în timp, este un parfum care aduce contemporaneitate și, în același timp, are un aer tradițional care contemplă bărbații de toate vârstele. Este o aromă delicioasă de citrice care exprimă bărbatul în toate felurile.

Parfum bărbați Clinique Happy

Parfum masculin revigorant. Ideal pentru bărbatul modern, Clinique Happy for Men este un parfum modern, bine realizat si delicios de proaspat. Cu o aromă de citrice delicioasă și o notă revigorantă, Clinique Happy for Men se potrivește fiecărei ocazii, de la un prânz de afaceri până la acea cină specială. Folosește-l și fii fericit.

Parfum bărbați Versace Eau Fraiche

Tonic, lemnos și aromat, cu note de lămâie albă, lemn de trandafir, carambolă, tarhon, frunze de cedru, frunze de salvie uscate, mosc, lemn de arțar și chihlimbar. Versace Man Eau Fraiche este un parfum pentru bărbatul a cărui putere este în suflet, care se simte liber și care știe să se bucure de fiecare minut al vieții. Aceasta este o nouă armonie de esență în care cele mai clasice ingrediente sunt împrospătate cu note neobișnuite, dând viață unui parfum surprinzător. O sticlă dreptunghiulară de o frumusețe și masculinitate rară, în sticlă grea și strălucitoare. O sculptură cu un profil splendid, de pură eleganță.

Vezi si

Muzeul Național al Bucovinei organizează în parteneriat cu Muzeul Național Brukenthal expoziția “Ion Mândrescu, Sculptură”

Muzeul Național al Bucovinei în parteneriat cu Muzeul Național Brukenthal, organizează în perioada 23 septembrie …