Wednesday , April 7 2021

Ultimul weekend din februarie aduce surprize la Iulius Mall Suceava: street food, mărțișoare și ateliere de creație

Primăvara începe să își arate „chipul”, vremea este din ce în ce mai plăcută, iar mărțișoarele sunt pregătite pentru a fi oferite celor dragi. Iulius Mall Suceava vine în întâmpinarea anotimpului florilor cu un weekend revitalizant, în aer liber, cu produse turcești, fructe de mare, dar și cu articole handmade. Cei mici sunt așteptați să răspundă unei alte provocări lansate de atelierul de creație: cum ar trebui să arate mărțișorul perfect?

Weekendul acesta este despre familie și prieteni la Iulius Mall Suceava. Vino să petreci patru zile delicioase în care vei degusta de la sortimente orientale, până la preparate exotice și mediteraneeneParcarea Iulius Mall va deveni, de vineri26 februarie 2021, până luni1 martie, zonă de street food. În premieră la Suceava, Sea Food Festival propune preparate savuroase din fructe de mare, precum homar cu sos olandeztentacule în sos sweet chilliking crab pe pat de orez cu alune și mentă și multe alte specialități.

Istanbul Street Food Festival ajunge și el pentru prima dată în Suceava și aduce o parte dintre senzațiile culinare turcești pe care sultanii le savurau: suculentul kebab adanafrigăruia tradițională siș kebapplăcinte su boregi cu pastramăcarne de vită ori brânză turcească. Vino să descoperi și ce alte arome vor fi prezente la Iulius Mall Suceava!

După ce te răsfeți cu bunătăți la felul principal, treci pe la Deliciile Turcești, unde dulciurile care au cucerit Istanbulul sunt în centrul atenției. Tot în parcarea Iulius Mall Suceava vei fi ispitit de peste 50 de delicii turcești: aromele copilăriei le găsești în baclava și halvacataif cu esențe migdalatepufoasele gozleme sau katmer cu caimac.

Tot în acest weekend, la etajul Iulius Mall Suceava te așteaptă „vestitorii primăverii”. Uneori este destul de dificil să găsești mărțișorul perfect pentru cei dragi, însă artizanii din Iulius Mall Suceava au un as în mânecă: produsele handmade. Surprinde-i pe cei dragi cu un mărțișor inedit!

Atelierele de creație au devenit o tradiție pentru Iulius Mall Suceava, iar în fiecare sâmbătă cei mici demonstrează că imaginația nu are limite. Specialiștii de la Cretive&Deco îi provoacă pe copii să creeze un mărțișor. Prima grupă de artiști își va demostra abilitățile la colorat, lipit și decupat de la ora 14.00, iar cea de-a doua, de la ora 15.00. Materialele sunt oferite de Iulius Mall, iar mărțișorul poate fi luat acasă de copii și oferit cadou mamei, de 8 martie. Accesul la atelierele de creație este gratuit, iar intrarea se face pe bază de invitație, care poate fi obținută de la Centrul Info. Numărul de participanți este limitat, pentru a se menține distanțarea fizică.

Sărbătorim primăvara împreună, la Iulius Mall Suceava!

Vezi si

Focuri de armă, urmăriri şi aproximativ 8.000 de pachete cu țigări descoperite într-un Audi abandonat de contrabandiști la Nisipitu (VIDEO, FOTO)

Marti, 6 aprilie a.c., în jurul orei 22.15, polițiștii de frontieră din cadrul S.P.F. Brodina, …