Wednesday , April 7 2021
Breaking News

Tânără din Zvoriștea, amendată după ce a transportat 4 copii în exteriorul mașinii, agățați de barele metalice

O femeie de 20 de ani din localitatea Zvoriștea, a fost amendată după ce a transportat cu mașina patru copii pe barele metalice ale caroseriei.

Potrivit IPJ Suceava, polițiștii s-au sesizat după ce în spațiul public au apărut fotografii care prezentau o mașină care transporta pe barele metalice situate pe părțile laterale ale caroseriei patru copii. Polițiștii au stabilit că mașina a fost condusă în satul Buda, pe raza comunei Zvoriștea, de o femeie de 20 de ani din localitate.

„Aceasta a preluat-o pe sora sa de la școală și pe alți trei colegi, la plecarea de pe loc pe barele metalice exterioare poziționându-se alți 4 minori. Femeia a rulat în acest fel câțiva zeci de metri, ulterior oprind vehiculul și solicitându-le celor 4 minori să coboare”, a transmis IPJ Suceava.

Polițiștii au audiat-o pe femeie, dar și pe părinții copiilor implicați. Aceștia au fost avertizați și instruiți cu privire la pericolele generate de acest tip de comportament, iar femeia a fost amendată cu 1.160 lei pentru încălcarea legislatiei rutiere, respectiv pentru transportul persoanelor în afara caroseriei.

Polițiștii continuă verificările cu privire la alte aspecte privind punerea în pericol a vieții sau sănătății copiilor respectivi.

Vezi si

Rețea de traficanți de țigări din Vicov, coordonată de un pușcăriaș din Penitenciarul Botoșani, destructurată de DIICOT Galați

Procurorii gălățeni au făcut la începutul săptămânii 43 de percheziții domiciliare, pe raza județelor Iași, …

One comment

  1. carnetul suspendat si trimisa sa de-a din nou examen ,plus amenda de citeva ori mai mare