Saturday , September 24 2022

Premierul României vine astăzi la Suceava. Vizită la Spitalul Județean și posibile deplasări la Câmpulung și la șantierul de la Cazinoul din Vatra Dornei

Miercuri după amiază este așteptată sosirea, la Suceava, a premierului Nicolae Ionel Ciucă. Conform Consiliului Județean Suceava, la ora 17.00 acesta va vizita Centrul Medical de Radioterapie din incinta Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava. În acest context, vor fi prezentate proiectele pentru realizarea pavilioanelor pentru oncologie, pediatrie și boli infecțioase, pregătite pentru a fi depuse spre finanțare din PNRR.
La ora 17.45, Nicolae Ciucă va parrticipa la semnarea contractului de execuție a lucrărilor de consolidare, restaurare și reabilitare a Palatul Administrativ Suceava, finanțare prin Compania Națională de Investiții.

 

Vizita premierului va continua și în ziua de joi. Deocamdată nu a fost anunțat oficial programul acestei zile, dar, conform unor surse din zona politicii și administrației sucevene, acesta va include o deplasare la Câmpulung Moldovenesc, la un drum județean, și la Vatra Dornei, de data asta fiind vorba mai probabil de o deplasare la cazinoul aflat în renovare cu fonduri europene.

Despre o ședință de partid sau cu primarii – așa cum era planificat la vizita prevăzută pentru 1 august și anulată între timp – nu sunt încă date certe.

Trebuie remarcat faptul că pregătirea unor posibile trasee de vizită ale premierului este în toi, încă de săptămâna trecută fiind asfaltate mai multe drumuri județene și, eventual, balastate drumuri forestiere. Desigur, este vorba de drumuri situate în zone unde este foarte posibilă vizita premierului. (D.P.)

Vezi si

Exercițiu tactic inedit, la Colegiul Național Militar ”Ștefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc

În data de 22 septembrie, la Colegiul Național Militar ”Ștefan cel Mare” a avut loc …

One comment

  1. Se duce omul de la Nasiria si la groapa ilegala de gunoi din munti !! sau este ferita !!!