Saturday , February 4 2023

Iunie 2022 – noul termen de dare în funcțiune a tronsonului nr.1 din ruta alternativă Suceava-Botoșani, pe strada Apeductului

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a anunțat că în prezent se lucrează la tronsonul nr. 1 al rutei alternative Suceava – Botoșani, între Podul de peste râul Suceava, până la intersecția cu Calea Unirii, pe strada Apeductului.


”Lucrările avansează destul de bine la devierea conductelor de termoficare, pe care o vom termina în acest an. Canalizarea pluvială este în curs de finalizare”, a  declarat Ion Lungu.

Conform acestuia, se lucrează și la tronsonul de stradă propriu-zisă.  Chiar dacă finanțarea este asigurată, din păcate, acest tronson nu va fi finalizat în acest an, așa cum se intenționa, în special din cauza lipsei forței de muncă.

Deși finanțarea este asigurată, nu avem datorii și banii sunt în cont, lipsa forței de muncă calificată și-a spus cuvântul. Sperăm totuși să turnăm un strat de asfalt în acest an, dacă ne va permite vremea.

Noul termen de finalizare este stabilit pentru data de 30 iunie 2022. Importantă este și calitatea lucrărilor. Trebuie să ne grăbim încet. Vom face presiuni la constructor să respecte noul termen”, a mai declarat primarul Sucevei. (O.S.)

Vezi si

Vasile Andriciuc, primarul comunei Șcheia, reținut pentru abuz în serviciu

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au dispus efectuarea în continuare a …