Thursday , December 8 2022

FOTO: Cum va arăta Sala Polivalentă a Sucevei. LUNGU: Ne dorim să înceapă lucrările de construcții până la sfârșitul acestui an

Miercuri, 5 octombrie, Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a prezentat primele planșe ale proiectului Sălii Polivalente cu 5.000 de locuri care va fi ridicată la Suceava.

Conform edilului Sucevei, pe lângă  sala propriu-zisă de mari dimensiuni, unde se vor desfășura meciurile oficiale cu participarea spectatorilor, Sala Polivalentă va avea si o sală de dimensiuni reduse, pentru antrenamente, în acest caz urmărindu-se și economile la utilităti.

Ne dorim să inceapă lucrările de construcții până la sfârșitul acestui an. A fost luat avizul de la ISU, mai avem de luat avizul de la Agentia de Mediu, unde suntem in procedură,  după care vom elibera Autorizația de Construire”, a declarat primarul Ion Lungu. (O.S.)

Vezi si

A fost prins individul care a ucis un cioban lângă drumul către Aeroportul de la Salcea

Miercuri dimineață, polițiștii suceveni au reușit să-l prindă pe individul care a ucis, marți, un …

One comment

  1. Si lungu este arhitect ca si arsene ! Iar prefectul este cu podurile ( cel de la Milusauti) o fi si asta finantat cu bani de la prefectura ??? va bagati in treburi care va depasesc RUSINE PNL !! dati voi indicatii tehnice care habar nu aveti !!RUSINE