Sunday , January 29 2023

Din nou decalaj de trei luni între ”sală” și ”traseu”, la examenul pentru permis auto. Sesiuni suplimentare organizate în această lună

După ce, luna trecută, Prefectura Suceava anunța că intervalul de timp dintre data susținerii probei teoretice și  a celei practice pentru obținerea permisului auto este de aproximativ o lună și jumătate, un comunicat transmis de acceași instituție, luni, 9 ianuarie 2023, informează că decalajul a crescut la aproximativ trei luni.

În vederea reducerii acestui decalaj, Prefectura anunță că în zilele de 14, 21 și 28 ianuarie vor fi organizate sesiuni suplimentare de examinare, doar pentru categoria B, susținute cu patru examinatori din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Autovehiculelor Suceava.

Pentru cele trei sesiuni suplimentare programate în luna ianuarie a anului curent, programul de examinare va fi 08.00 – 16.00, iar plecarea se va face din zona Gării Ițcani, instructorii auto fiind rugați a fi prezenți la locul de plecare cu cel puțin 30 minute înaintea orei la care este programat candidatul în vederea susținerii probei practice.

Cu caracter de noutate, programatoarele vor fi împărțite câte două pentru fiecare dintre examinatori, respectiv pentru orele 08.00 și 12.30. În acest mod, se oferă candidaților care trebuie să se deplaseze din zonele mai îndepărtate ale județului posibilitatea de a se programa pentru examinare începând cu orele 12.30, se mai arată în comunicatul menționat. (O.S.)

Vezi si

Primarul Lungu dă asigurări că sprijinul municipalității pentru Arhiepiscopie va continua

Primarul Ion Lungu s-a numărat printre cei care au participat la ultima ședință a Adunării …