Friday , February 3 2023

Consiliile locale din 10 localități sucevene s-au constituit miercuri, joi urmează alte șapte consilii

Prefectura Suceava a informat că au fost emise Ordine ale Prefectului Județului Suceava, Alexandru Moldovan (foto), privind convocarea consilierilor locali aleşi în data de 27 septembrie 2020, în şedinţele privind ceremonia de constituire a consiliului local din zece localități sucevene.

Astfel, pentru unitățile administrativ-teritoriale Municipiul Fălticeni și comunele Bogdănești și Horodniceni ședința de ceremonie de constituire a consiliilor locale a avut loc miercuri la ora 12.00, la o oră după ceremonia de constituire a CL al comunei Bălcăuți și cu o oră mai devreme de ceremonia de constituire a CL al comunei Dornești. De asemenea, pentru unitățile administrativ-teritoriale Orașul Gura Humorului și comunele Forăști, Hârtop și Iaslovăț ședința de ceremonie de constituire a consiliilor locale a avut loc la ora 14.00, cu o oră mai devreme decât a fost planificată ceremonia de constituire a CL al comunei Volovăț.

De asemenea, joi, 22 octombrie, vor avea loc ceremonii de constituire a consiliului local pentru următoarele unităţi administrativ teritoriale: comunele Bosanci și Vama la ora 10:00, comuna Vatra Moldoviței la ora 11:00, comunele Frătăuții Vechi și Sadova de la ora 12:00, comuna Fundu Moldovei de la ora 14:00 și comuna Poieni-Solca de la ora 15:00. (D.P.)

Vezi si

Directoarea Școlii Gimnaziale Zamostea, eliberată din funcție de IȘJ Suceava

Directoarea Școlii Gimnaziale Zamostea, Dana Botezatu, a promovat concursul pentru ocuparea postului vacant de conducere …