Saturday , June 22 2024

Air Connect a anulat zborurile Suceava-Constanța, programate să înceapă de pe 22 iunie

Compania aeriană Air Connect, care din 27 martie operează cinci zboruri săptămânale Suceava – București, a anunțat că anulează ruta Suceava-Constanța, care trebuia să aibă primul zbor pe 22 iunie.

Astă primăvară, la lansarea zborurilor către București, compania anunța că ”începând din 22 iunie 2023, în fiecare zi de luni, Air Connect va începe și operarea zborurilor spre Constanța, destinație mult așteptată de către foarte mulți pasageri, cu următorul orar de operare: decolare Constanța 09:00 / aterizare Suceava 10:15 și decolare de la Suceava 10:45 / aterizare Constanța 12:00”.

Din păcate, oricât o fi fost de ”mult așteptată” de suceveni cursa spre Constanța, Air Connect a decis s-o anuleze chiar înainte de primul zbor. Astfel, conform Boardingpass.ro, “Air Connect a decis să renunțe la zborurile regulate dintre Cluj Napoca și Budapesta, dar și la cele dintre Suceava și Constanța. În privința rutei Cluj Napoca – Budapesta (Ungaria), din motive tehnice și/sau comerciale, o parte dintre zborurile companiei au fost comasate cu cele dintre Budapesta și București, iar altele au fost anulate. Ultimul zbor al Air Connect dintre Cluj Napoca și Budapesta a fost operat în 10 iunie 2023, iar cel din 13 iunie a fost anulat, potrivit Flightradar24.

A doua rută anulată este cea care urma să fie operată în sezonul estival între aeroporturile „Ștefan cel Mare” din Suceava și „Mihail Kogălniceanu” din Constanța. În consecință, în această vară Air Connect va zbura regulat până la jumătatea lunii septembrie din Constanța doar spre Cluj Napoca, Oradea și Timișoara. De asemenea, zborul inaugural dintre Constanța și aeroportul Oradea a fost și el reprogramat pentru data de 9 iulie 2023.  Cu excepția rutei Constanța – Oradea, care va fi operată o singură dată pe săptămână, celelalte două rute vor fi operate de două ori pe săptămână”, informează Boardingpass.ro.

Trebuie amintit că nici zborurile Suceava-București operate până acum de Air Connect nu au fost lipsite de probleme. Nu de puține ori avioanele companiei au avut întârzieri sau pur și simplu unele curse au fost anulate cu totul. Mai mult, s-a întâmplat frecvent, probabil din cauza numărului mic de avioane cu care operează Air Connect, ca pasagerii de la sau spre Suceava să fie nevoiți să accepte zboruri cu escale neprogramate pe la Baia-Mare sau Iași. (O.S.)

Vezi si

Cherestea și lemn în valoare de peste 5.000 lei, confiscate de polițiști în urma unor controale în trafic

Vineri, la ora 15.10,  pe Drumul Județean 175, pe raza comunei Fundu Moldovei, polițiștii au …