Wednesday , April 21 2021

250 de pacienti COVID sunt internati in spitalele din Suceava si Radauti. 11 sunt in stare mai grava, la ATI

În Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se află internați marti, 23 iunie, 479 pacienți, și anume 171 pacienți Covid-19 și 308 pacienti nonCovid,  iar în secția ATI sunt internați 11 pacienți. La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați 79 de pacienți Covid și 15 persoane suspecte de infecție cu Covid- 19. În ultimele 24 de ore au fost internate in Spitalul Județean 9 persoane diagnosticate cu Covid – 19 si externate 16 persoane, a transmis azi Prefectura.

Conform datelor centralizate la nivel județean de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, situația epidemiologică se prezintă astfel:

în autoizolare la domiciliu 3438 de persoane
în carantină instituționalizată 6 persoane
27305 de persoane ieșite din autoizolare
3108 de persoane ieșite din carantină instituționalizată.

Conform situației întocmite de D.S.P. Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 3267 persoane declarate vindecate.

Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu virusul Covid – 19.

Reprezentantii Prefecturii fac un apel către suceveni să respecte în continuare distanța de socializare, măsurile de igienă și de conduită sanitară stabilite de către specialiști. (O.S.)

Vezi si

Ministrul Energiei: O parte dintre angajaţii de la Crucea au plecat la muncă în străinătate, iar în acelaşi timp erau înregistraţi ca lucrând în mină

Ministerul Energiei anchetează unele informaţii primite din interiorul companiilor miniere, potrivit cărora ar fi existat …