Sunday , October 2 2022

Victor Ponta a fost EXTERNAT. Premierul va rămâne în Turcia pentru RECUPERARE

ponta3

Premierul Victor Ponta a fost externat duminică dimineaţa, însă medicii din Turcia au decis că este necesar ca acesta să rămână acolo pentru a mai merge cel puţin o săptămână la recuperare şi controale zilnice, informează România TV.
Victor Ponta a fost operat în Turcia la genunchiul stâng, iar medicii au decis să îl externeze duminică dimineaţă. Cu toate acestea, premierul este nevoit să mai rămână cel puţin o săptămână în Turcia pentru a merge zilnic la controale şi pentru a face exerciţiile de recuperare.
Deşi premierul se simte mai bine şi are un tonus ridicat, în prima săptămână acesta nu are voie să pună piciorul stâng jos, iar timp de trei săptămâni ar putea să se ajute de o cârjă.
Victor Ponta a fost operat luni, la un spital din Istanbul la genunchiul stâng după ce a suferit o accidentare la un meci de baschet. Victor Ponta a calificat marți intervenția chirurgicală ca fiind “mult mai complicată decât se anticipa” și și-a exprimat încrederea că “până în decembrie” va putea din nou să facă sport. Ponta a dat asigurări că se va întoarce “mai sănătos și mai puternic”.
 
 

Vezi si

Aproape jumătate de milion de permise de conducere vor expira în câteva luni. Sfaturi pentru a evita cozile și timpii mari de așteptare

În perioada decembrie 2022 – februarie 2023 va expira termenul de valabilitate a unui număr …