Wednesday , May 12 2021

UNPR va vota pentru ridicarea imunităţii în cazurile Șova, Vâlcov și Nicolescu

vot

Parlamentarii UNPR vor vota pentru respectarea justiției în cazul senatorilor Dan Șova, Darius Vâlcov și a deputatului Theodor Nicolescu, a declarat vicepremierul Gabriel Oprea, președintele UNPR.
“Cu tot respectul pentru colegii mei din Guvern, foști colegi de Executiv, nu avem cum să facem altceva dacă vrem ca România să meargă înainte, să fie respectată de UE, de SUA — fiindcă cel mai mult ne respectă pentru sacrificiile din teatrele de operații americanii, în care militarii români sunt foarte apreciați — decât să respectăm justiția”, a spus Gabriel Oprea, la un post de televiziune, scrie Agerpres.
Potrivit acestuia, este un lucru foarte bun ceea ce face DNA și Justiția.
Plenul Senatului urmează să dezbată și să voteze miercuri rapoartele Comisiei juridice pe cererile DNA de încuviințare a reținerii și arestării preventive cu privire la senatorii Dan Șova și Darius Vâlcov, a anunțat luni președintele Comisiei juridice a Senatului, Cătălin Boboc.
Plenul Camerei Deputaților va decide miercuri asupra cererilor procurorului șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, de încuviințare a reținerii și arestării preventive în cazul deputatului PNL Theodor Nicolescu.
 
 

Vezi si

Ploi, vijelii și descărcări electrice în aproape toată țara, până vineri seară

Începând de miercuri după-amiază şi până vineri seară, vor fi ploi care vor avea şi …