Saturday , December 3 2022

Unii lideri PSD vor modificarea protocolului USL, PSD să aibă candidaţi în 24 de judeţe

O parte a liderilor de organizaţii PSD, nemulţumiţi de pretenţiile liderilor locali ai PNL de a impune candidaţi liberali sub sigla USL la alegerile locale, au solicitat modificarea protocolului USL, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din partid.
Liderii mai multor filiale PSD au ridicat problema modificării protocolului USL, care în forma actuală stabileşte că PSD va desemna candidaţi la CJ şi primăriile marilor oraşe îi 21 de judeţe, în timp ce PNL în 20 de judeţe.
Sursele citate au arătat că liderii filialelor în care relaţiile PSD-PNL-PC sunt tensionate au pus problema modificării protocolului USL, pentru ca PSD să desemneze candidaţi în 24 de judeţe, iar PNL în 17.
Potrivit unor surse citate de MEDIAFAX, între lideri ai PSD şi PNL din mai multe judeţe, cum ar fi Vrancea, Iaşi, Bacău, Călăraşi, Buzău, Vâlcea, nu s-a ajuns la un acord în ceea ce priveşte candidaţii comuni la primărie şi Consiliul Judeţean, fiecare dintre partide declarând că va desemna candidaţii respectivi.

Vezi si

Recomandări ANPC de Moş Nicolae: Achiziţionaţi dulciuri şi jucării numai din magazine specializate!

Directorul general al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Paul Anghel, recomandă părinţilor să achiziţioneze …

One comment

  1. Nici nu au ajuns la putere si a si inceput cearta pentru os. Ce va fi daca vor ajunge?Cand se va ajunge sa nu mai fie absolut nimic de furat vom avea poate liniste, dar la ce ne vafolosi?