Saturday , December 3 2022

UPDATE: Incident terorist in centrul Londrei, 4 persoane injunghiate. Atacatorul, impuscat de politisti

UPDATE. Poliția a confirmat că a fost vorba de un incident terorist, a anunțat primarul Londrei.

Poliţia metropolitană londoneză a confirmat, vineri seară, că autorul atacului din Londra a fost împuşcat mortal de agenţii serviciilor de securitate, potrivit Mediafax.

„Pot confirma că în jurul orei 14.00 (16.00, ora României), poliţia a fost solicitată la un incident în care au fost înjunghiate mai multe persoane”, a declarat comisarul Neil Basu. „Un suspect a fost împuşcat de agenţii de intervenţie şi a murit pe loc”, a precizat Neil Basu.

UPDATE: Mai multe persoane au fost rănite vineri la Londra în urma unui atac cu armă albă pe London Bridge, incident tratat “din precauție” drept unul “terorist” de poliție, care a împușcat o persoană, scrie AFP.

Atacatorul a fost ucis de poliție, care tratează atacul “cu precauție” drept un incident “terorist”.

BBC anunță că un grup de bărbați ar fi fost implicați într-un atac cu cutitul pe pod. Poliția a ajuns la fața locului și s-au auzit focuri de armă. Poliția Metropolitană a confirmat că se confruntă cu un incident pe Podul Londrei.

Poliţia Metropolitană a anunţat că un bărbat a fost reţinut şi că mai multe persoane au fost rănite intr-un incident cu cutitul.

UPDATE: Polițiștii înarmați au împușcat mortal un bărbat care ținea un cuțit în mână, pe Podul Londrei, în timp ce oamenii alergau terifiați din preajma lui, scrie DailyMail.

Un bărbat a fost împușcat de poliție în incidentul de pe Podul Londrei, informează Sky News. Potrivit martorilor, persoana care ar fi pornit atacurile a fost împușcată de poliție. Un clip video postat pe Twitter a suprins momentul în care poliția intervine.

Poliţia londoneză a anunţat vineri că un bărbat pare să fi fost împuşcat într-un incident pe Podul Londrei, în centrul capitalei britanice, transmit agenţiile internaţionale de presă.

În imaginile postate pe reţelele de socializare se vede cum oamenii fug de pe pod, forţele de ordine au înconjurat un bărbat şi l-au pus la pământ.

Poliția confirmă că “se confruntă cu un incident”. Conform unor noi informații, poliția ar fi împușcat și rănit serios o persoană după ceea ce ar fi putut fi un atac cu cuțitul. Alte informații vorbesc despre cel puțin o persoană care să fi fost ucisă în urma evenimentului, cel mai probabil atacatorul împușcat de poliție.

 

Vezi si

Oficial: Olanda acceptă aderarea României şi Croaţiei la spaţiul Schengen, dar nu şi pe cea a Bulgariei

Guvernul olandez a decis că va accepta aderarea României şi Croaţiei la spaţiul Schengen, dar …