Wednesday , October 4 2023

Un candidat la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni, care a dat examen in Botosani, nevoit sa urineze intr-o sticla in timpul probei scrise

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Botoşani a dispus verificarea condiţiilor de desfăşurare a probei de evaluare a cunoştinţelor candidaţilor înscrişi la concursul de admitere la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi “Petru Rareş” Fălticeni, după ce unul dintre candidaţi a urinat în sala de examen, ca urmare a faptului că nu i s-a permis să meargă la toaletă în timpul examenului.

Din cauza pandemiei, 52 de candidati au dat examen la Botosani, la Colegiul “A.T. Laurian”, iar desfasurarea probei a cazut in sarcina IJJ Botosani.

Conform Agerpres, verificările au fost dispuse după ce în mass-media locală au apărut informaţii cu privire la faptul că unul dintre tinerii participanţi la proba scrisă a examenului pentru Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi, care s-a desfăşurat, sâmbătă, la Colegiul Naţional ‘AT Laurian’, a fost determinat să urineze într-o sticlă, din cauză că supraveghetorii nu i-au permis să meargă la grupul sanitar, invocând regulamentul de desfăşurare a acestei probe.

Pentru a nu iesi din sala dupa ce s-au dat subiectele de examen, tanarul a fost nevoit sa bea apa dintr-un pet, apoi, cu acordul supraveghetoilor si al celorlalti candidati, a mers in spatele salii si a urinat in sticla.

“La nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani vor fi verificate aspectele semnalate pe timpul desfăşurării probei de evaluare a cunoştinţelor candidaţilor în cadrul concursului de admitere la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi ‘Petru Rareş’ Fălticeni, sesiunea septembrie – octombrie 2021. Vom reveni cu precizările necesare în cel mai scurt timp posibil, conducerea inspectoratului fiind prima interesată de lămurirea aspectelor semnalate, conform prevederilor legale”, a precizat purtătorul de cuvânt al IJJ Botoşani, Dan Izotov.

Vezi si

Peste 13.000 de cazuri de COVID și 31 de decese în ultima săptămână, în România

13.165 de noi cazuri de Covid au fost înregistrate în România, în perioada 25 septembrie …

One comment

  1. asta insamna sa hii cu adivarat militian.
    tampitii cari l-or determinat sa faca asa ceva, pricum si aciia cari l-or acceptat sa se usureze, sa goleasca ei continutul sticlei in care s-a usurat candidatul la examenul pentru militieni din minunata lumi noua.
    apoi asa ceva numa la militieni si numa la moldova si numa la botswwana, pardon botsani ii posibil.
    FELICITARI !!!