Wednesday , January 19 2022
Breaking News

Un candidat la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni, care a dat examen in Botosani, nevoit sa urineze intr-o sticla in timpul probei scrise

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Botoşani a dispus verificarea condiţiilor de desfăşurare a probei de evaluare a cunoştinţelor candidaţilor înscrişi la concursul de admitere la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi “Petru Rareş” Fălticeni, după ce unul dintre candidaţi a urinat în sala de examen, ca urmare a faptului că nu i s-a permis să meargă la toaletă în timpul examenului.

Din cauza pandemiei, 52 de candidati au dat examen la Botosani, la Colegiul “A.T. Laurian”, iar desfasurarea probei a cazut in sarcina IJJ Botosani.

Conform Agerpres, verificările au fost dispuse după ce în mass-media locală au apărut informaţii cu privire la faptul că unul dintre tinerii participanţi la proba scrisă a examenului pentru Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi, care s-a desfăşurat, sâmbătă, la Colegiul Naţional ‘AT Laurian’, a fost determinat să urineze într-o sticlă, din cauză că supraveghetorii nu i-au permis să meargă la grupul sanitar, invocând regulamentul de desfăşurare a acestei probe.

Pentru a nu iesi din sala dupa ce s-au dat subiectele de examen, tanarul a fost nevoit sa bea apa dintr-un pet, apoi, cu acordul supraveghetoilor si al celorlalti candidati, a mers in spatele salii si a urinat in sticla.

“La nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani vor fi verificate aspectele semnalate pe timpul desfăşurării probei de evaluare a cunoştinţelor candidaţilor în cadrul concursului de admitere la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi ‘Petru Rareş’ Fălticeni, sesiunea septembrie – octombrie 2021. Vom reveni cu precizările necesare în cel mai scurt timp posibil, conducerea inspectoratului fiind prima interesată de lămurirea aspectelor semnalate, conform prevederilor legale”, a precizat purtătorul de cuvânt al IJJ Botoşani, Dan Izotov.

Vezi si

Ministrul Mediului: Primarii susţin taxarea suplimentară a maşinilor second hand. Există la nivelul autorităţilor locale o presiune uriaşă la înmatriculări

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a declarat că ia în calcul să majoreze taxele auto pentru …

One comment

  1. asta insamna sa hii cu adivarat militian.
    tampitii cari l-or determinat sa faca asa ceva, pricum si aciia cari l-or acceptat sa se usureze, sa goleasca ei continutul sticlei in care s-a usurat candidatul la examenul pentru militieni din minunata lumi noua.
    apoi asa ceva numa la militieni si numa la moldova si numa la botswwana, pardon botsani ii posibil.
    FELICITARI !!!