Friday , December 1 2023

Un bărbat şi-a înjunghiat soţia şi s-a aruncat de la etajul al 9-lea cu copilul în braţe

Vecinii spun că între cei doi soţi a pornit o ceartă joi după-amiază. Furios, bărbatul şi-a înjunghiat nevasta în abdomen, după care s-a aruncat de la etajul nouă, cu copilul în braţe.

Bărbatul a murit pe loc, iar în mod miraculos, copilul în vârstă de un an şi jumătate a scăpat cu viaţă. Un echipaj SMURD sosit la locul incidentului, a constatat decesul bărbatului şi l-a transportat pe micuţ la Spitalul de Urgenţă din Constanţa. Băieţelul a fost intubat şi se află la secţia de Reanimare.
Copilul se află în stare gravă, în comă profundă. Medicii sunt sceptici în ceea ce priveşte şansele lui de supravieţuire. Băieţelul a suferit un politraumatism major, cranio-cerebral.
Bărbatul este un cetăţean italian. Vecinii celor doi spun că în ultima vreme, soţii se certau tot mai des. “Ţinând cont de diferenţa de vârstă dintre ei, el 58 de ani, ea, 35 de ani, o posibilă cauză a altercaţiei dintre soţi este gelozia bărbatului, a declarat şeful IPJ Constanţa, comisarul şef Dumitru Catană.
Plaga pe care bărbatul i-a făcut-o femeii în abdomen este una superficială, care, din fericire, nu i-a pus viaţa în pericol.
Potrivit medicilor de pe ambulanţă, iniţial, vecinii au sunat la 112, la ora 17.03, şi au anunţat că o femeie a fost înjunghiată, iar un minut mai târziu, a fost primit un alt apel potrivit căruia două persoane au căzut de la etaj. (realitatea.net)

Vezi si

Un polițist botoșănean s-a sinucis pe mormântul fetiței sale, Andreea, chiar în ziua de Sf. Andrei

Un poliţist a fost găsit mort, joi, 30 noiembrie, în cimitirul din Vlăsineşti, judeţul Botoşani. …