Sunday , October 2 2022

Un autobuz s-a rasturnat in Timis. Opt pasageri raniti

accident autobuz

Un grav accident a avut loc, luni dimineaţă, în judeţul Timiş. Un autobuz s-a răsturnat şi cel puţin opt persoane au fost rănite. Accidentul s-a produs din cauza unei defecţiuni la sistemul de frânare.
Opt persoane au fost rănite, luni dimineaţă, după ce autobuzul în care se aflau s-a răsturnat într-un şanţ, în localitatea Pustiniş din judeţul Timiş, la faţa locului fiind trimise nouă ambulanţe şi echipaje ale pompierilor, transmite MEDIAFAX.
Potrivit poliţiştilor de la faţa locului, accidentul a avut loc pe DJ 59 B, în localitatea Pustiniş, după ce la intrarea pe un podeţ şoferul unui autobuz în care se aflau 18 persoane a pierdut controlul volanului, iar autovehiculul s-a răsturnat într-un şanţ de pe marginea drumului.
În urma accidentului, opt persoane au fost rănite, suferind diverse traumatisme, iar la faţa locului au ajuns nouă ambulanţe care i-au transportat pe răniţi la Spitalul Judeţean din Timişoara.
Autobuzul transporta 18 muncitori din localitatea Otelec spre Timişoara.
Una dintre ipoteze în cazul producerii accidentului este o defecţiune, pasagerii spunându-le poliţiştilor că la un moment dat s-ar fi blocat volanul autobuzului.

Vezi si

Aproape jumătate de milion de permise de conducere vor expira în câteva luni. Sfaturi pentru a evita cozile și timpii mari de așteptare

În perioada decembrie 2022 – februarie 2023 va expira termenul de valabilitate a unui număr …