Monday , May 27 2024

Udrea infirma “vehement şi categoric” zvonuri privind o eventuala intentie de a parasi PDL


Ministrul Dezvolt\rii Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a negat, luni, “vehement şi categoric”, zvonurile potrivit c\rora ea ar avea intenţia de a pleca din PDL împreun\ cu alţi membri ai partidului.
Elena Udrea a fost întrebat\, înainte de şedinţa BPN al PDL, despre faptul c\ exist\ zvonuri conform c\rora membri ai PDL în frunte cu ea ar pleca din partid.
“Eu am negat vehement şi categoric ast\zi. Nu exist\ aceast\ discuţie, nu a existat niciodat\. Dac\ ar fi fost vorba de alţii, poate mi-ar fi trecut prin cap c\ este vreo brum\ de adev\r, cât\ vreme este vorba şi de mine v\ pot spune c\ nu exist\ nici m\car o idee legat\ de vreo posibil\ plecare a cuiva din PDL”, a precizat Elena Udrea.
Elena Udrea împreun\ cu alţi membri ai PDL au cerut şi au votat la ultimul Colegiu Director al PDL c\derea întregului guvern, dar dup\ şedinţ\ a apreciat c\ respect\ decizia majorit\ţii, care stabilise ca din guvernul Boc s\ fie remaniaţi şase miniştri.

Vezi si

Trei ucraineni au fost prinși de polițiștii de frontieră români după ce au trecut ilegal granița furând de la un polițist de frontieră ucrainean un pistol cu bile

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poienile de sub Munte au depistat trei cetăţeni ucraineni …