Friday , December 1 2023

Traian Igaş este noul ministru de Interne

Preşedintele Traian Băsescu a semnat în această după-amiază decretul de numire a lui Constantin-Traian Igaş în funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor.
Preşedintele României, Traian Băsescu, a semnat Decretul prin care se ia act de demisia lui Vasile Blaga din funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor.
De asemenea, preşedintele României, Traian Băsescu, a semnat Decretul pentru numirea lui Constantin-Traian Igaş, în funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor, la propunerea prim-ministrului Emil Boc.
Constnatin Traian Igaş este liderul senatorilor PDL şi preşedintele Comisiei de Regulament din Senat. Este din Sibiu si a fost, pe rand, consilier local, consilier judetean, deputat, apoi senator.
Numirea lui Traian Igaş la Interne are loc ca urmare a anunţului lui Vasile Blaga de a demisiona de la conducerea MAI. Alături de Blaga, demisionează şi şefii Jandarmeriei, DGIPI, DGA, Departamentului de Ordine şi Siguranţă Publică şi  secretarul de stat pe administraţie.
Traian Igas va depune juramantul la ora 19,00.

Vezi si

Ziua Naţională a României. Sărbătorim 105 ani de la Marea Unire

Ziua Naţională a României este sărbătorită în 1 decembrie, iar această dată, stabilită printr-o lege …

One comment

  1. de ce mai depune juramint, sa pupe boncancul nasului nasului lui.base.