Friday , September 30 2022

Traian Igaş este noul ministru de Interne

Preşedintele Traian Băsescu a semnat în această după-amiază decretul de numire a lui Constantin-Traian Igaş în funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor.
Preşedintele României, Traian Băsescu, a semnat Decretul prin care se ia act de demisia lui Vasile Blaga din funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor.
De asemenea, preşedintele României, Traian Băsescu, a semnat Decretul pentru numirea lui Constantin-Traian Igaş, în funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor, la propunerea prim-ministrului Emil Boc.
Constnatin Traian Igaş este liderul senatorilor PDL şi preşedintele Comisiei de Regulament din Senat. Este din Sibiu si a fost, pe rand, consilier local, consilier judetean, deputat, apoi senator.
Numirea lui Traian Igaş la Interne are loc ca urmare a anunţului lui Vasile Blaga de a demisiona de la conducerea MAI. Alături de Blaga, demisionează şi şefii Jandarmeriei, DGIPI, DGA, Departamentului de Ordine şi Siguranţă Publică şi  secretarul de stat pe administraţie.
Traian Igas va depune juramantul la ora 19,00.

Vezi si

George Simion, dus la secție de polițiști, după ce a condus cu permisul suspendat. El se afla la protest în Piața Victoriei, joi noapte

Liderul AUR, George Simion, a fost dus la secţia de Poliţie, după ce poliţişti Brigăzii …

One comment

  1. de ce mai depune juramint, sa pupe boncancul nasului nasului lui.base.