Thursday , December 7 2023

TRAGEDIE! Tatăl tânărului fotbalist care s-a aruncat în faţa trenului S-A SINUCIS la fel ca fiul său

lumanare

Tatăl fostului fotbalist Ionuţ Lucian Radu, de 21 de ani, din Cîrligele, care s-a aruncat în faţa trenului în urmă cu câteva zile, s-a sinucis joi seară. Ca şi fiul său, el a ales să se arunce tot în faţa trenului.
Emil Radu, tatăl fostului fotbalist, s-a sinucis în același loc și în același mod în care a făcut-o fiul său în noaptea de luni spre marţi. Bărbatul, care trebuia să-și îngroape copilul astăzi, după cum ne-au spus localnicii, a mers aseară în comuna Golești. La trecerea la nivel cu calea ferată, în apropiere de locul în care s-a sinucis fiul său, el s-a aruncat în față trenului particular Iași-Brașov. În urma impactului, bărbatul a murit pe loc, neavând nicio șansă la viață, scrie  Monitorul de Vrancea.
După ce au fost sesizaţi, polițiștii de la Transporturi Feroviare au mers în zonă pentru a face cercetări, stabilind că bărbatul decedat este chiar tatăl tânărului care s-a sinucis în noaptea de luni spre marți. Informația a fost confirmată de primarul comunei Cîrligele, Ștefan Moscu, care s-a declarat șocat de cele întâmplate. „Ceea ce s-a întâmplat este o adevărată tragedie. Băiatul nu a fost încă înmormântat, urma ca mâine (astăzi-n.r.) să fie condus pe ultimul drum”, a spus Ștefan Moscu.
Cunoscuții familiei Radu spun că Ionuţ Lucian ar fi recurs la gestul extrem de a se sinucide pentru că era supărat că a sa iubită a plecat la muncă în Italia, dar şi pentru faptul că tatăl său ar fi avut o relaţie extraconjugală. Potrivit acestora, Emil Radu se simţea vinovat pentru moartea fiului său, alegând să-şi pună capăt zilelor în acelaşi mod în care a făcut-o în urmă cu câteva zile Ionuţ Lucian.
 

Vezi si

Oficial: Fostul premier Florin Cîțu, pus sub urmărire penală în dosarul vaccinurilor anti-COVID. 43,3 milioane de doze achiziționate în plus de România

Fostul premier Florin Cîțu a fost pus oficial sub urmărire penală miercuri, 6 decembrie, de …