TRAGEDIE în Olt: Un bărbat ŞI-A SPÂNZURAT fetiţele, apoi s-a sinucis

28 martie 2015, 18:41

oltUn bărbat din Olt a comis, sâmbătă, o crimă oribilă. Acesta şi-a spânzurat cele două fetiţe şi apoi s-a sinucis şi el, informează România TV. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

Un bărbat din Olt, în vârstă de 39 de ani, şi-a spânzurat, sâmbătă, cele două fetiţe de 9 şi respectiv 15 ani. După ce şi-a ucis fiicele, bărbatul s-a spânzurat şi el.

Potrivit primelor informaţii, se pare că cele trei trupuri neînsufleţite au fost descoperite chiar de mama copilelor. De ceva timp, părinţii fetelor se certau, iar mama celor două a înaintat actele de divorţ pentru a scăpa de scandaluri şi bătăi. Mai mult, cele trei se mutaseră din casa bărbatului, însă acesta le-a chemat, sâmbătă, pe fiicele sale la el şi le-a omorât pentru a se răzbuna.

„Se certau, obişnuia să bea. De 2, 3 ori l-a dus, la Slatina, şi a refuzat să stea acolo la spital. Acum e a cincea oară când vine poliţia aici. Fetele au fost la mine. Au plecat de acasă la mine, de aproximativ o lună, împreună cu mama lor. Azi le-a chemat tatăl lor ca să vină aici şi au venit. Mama lor a descoperit tot”, a spus, la România TV, unchiul fetelor.

„Fata a băgat acţiunea de divorţ. Azi (sâmbătă n.r.) a dat telefon. Le-a chemat la el. Au venit să-l vadă, să treacă şi la tati. Fata i-a găsit spânzuraţi pe toţi trei. A fost traumatizată toată viaţa”, a spus şi bunica copilelor.

Bărbatul fusese internat în trecut la o clinică de psihiatrie din Slatina, deoarece acesta făcea crize pe fondul consumului de alcool.

„Echipa s-a deplasat la faţa locului. Am fost sesizaţi la 112 că un bărbat şi fetiţele au fost găsiţi spânzuraţi într-o anexă a gospodăriei. Aşteptăm să se facă necropsia, pentru a se vedea cauza morţii şi vom da rezultatul final. Nu putem şti cât de grave sunt problemele lui psihice. Cert e că a fost internat la o secţie de psihiatrie, la o clinică din Slatina”, a declarat, la România TV, Claudia Radu, purtător de cuvânt Poliţia Olt.

Mai mulţi poliţişti s-au deplasat la faţa locului pentru a efectua cercetări.

 

 

reportersite