Sedinta cu scandal la PSD: Șerban Nicolae pierde functiile de lider de grup la Senat si de presedinte al Comisiei Juridice. Bacalbasa, suspendat 6 luni din partid

reportersite
10 mai 2017, 13:24

Senatorul PSD Mihai Fifor este propunerea social-democraţilor pentru a prelua funcţia de lider de grup al senatorilor, post ocupat în prezent de Şerban Nicolae, care ar urma să fie înlăturat în urma poziţiei sale cu privire la graţierea faptelor de corupţie, au precizat surse din conducerea PSD, pentru Realitatea TV

serban nicolaeLa şefia Comisiei juridice a Senatului ar urma să fie propus senatorul Robert Cazanciuc, fost ministru al Justiției.

Cele două propuneri vor fi votate în cadrul şedinţei Comitetului Executiv Naţional.

O altă decizie luată în CEx-ul PSD este aceea a suspendării lui Nicolae Bacalbașa din partid, pentru o perioadă de șase luni, potrivit unor surse Antena 3.

În ședința de marți, deputatul PSD Nicolae Bacalbaşa a făcut semne obscene, de la tribuna Parlamentului, având un comportament inadecvat în timpul dezbaterilor pe modificarea Statutului senatorilor şi deputaţilor cu privire la comisiile de anchetă.

1 Comentariu pe acest subiect. Spune-ti parerea!

  1. Ene 10/05/2017 la ora 17:05 -

    Bacalbasa pe numele adevarat Bulibasa , un neica nimeni intrat in PSD pentru a face escrocherii , merita sa fie dat cu totul afara.