Secretarul General al PSD, dupa proteste: ”Într-o democrație, noțiunea de miting spontan este discutabilă”

27 noiembrie 2017, 12:10

Reacție halucinantă din partea secretarului general al PSD legată de protestele de duminică din toată țara. ”Într-o democrație, notiunea de miting spontan este discutabilă”, spune Marian Neacșu.

marian neacsuSecretarul general al PSD, Marian Neacșu, nu crede în mitingurile spontane care au avut loc duminică în București și în mai multe orașe din țară.

”Într-o democrație, noțiunea de miting spontan este destul de discutabilă”, a spus Neacșu, luni.

Oficialul PSD a spus că o manifestație de această dimensiune, ”chiar dacă nu a fost atât cât au crezut organizatorii, ca dimensiune”, trebuie luată în seamă.

Neacșu a pus însă sub semnul întrebării organizarea mitingurilor. ”Dacă o astfel de manifestare nu este asumată de nimeni, dar ea are totuși loc, ce să înțeleg atunci, nu că există cineva în spatele lor, în culise?”, s-a întrebat secretarul general al PSD, care a admis totuși că ”probabil o parte dintre cei prezenți la miting, și care vor mai veni probabil, vor veni acolo de bunăvoie”.

Zeci de mii de oameni au participat duminică la un protest față de legile Justiției și reforma fiscală, organizat în București și multe alte orașe din țară.