Thursday , December 7 2023

Ponta: Crin Antonescu s-a sinucis politic, asa cum i-a cerut Mircea Badea

ponta-antonescu


Premierul Victor Ponta a declarat, marți, la Parlament, că prin gestul de a demisiona de la șefia Senatului Crin Antonescu s-a sinucis așa cum i-a cerut realizatorul tv Mircea Badea, transmite Agerpres.
“Cred că este influența de aseară de la Mircea Badea. S-a ‘sinucis’ așa cum i-a cerut Mircea Badea”, a declarat primul-ministru, întrebat de presă cum comentează demisia lui Crin Antonescu din funcția de președinte al Senatului.
Crin Antonescu a anunţat, marţi, că demisionează din funcţia de preşedinte al Senatului. Declaraţia a fost făcută în plenul Parlamentului, la şedinţa în care se dezbate validarea noului Guvern Ponta.
“Dragi colegi, eu demisionez din funcţia de preşedinte al Senatului”, a anunţat Crin Antonescu în plen.
Anterior acestui mesaj, scrie MEDIAFAX, preşedintele PNL a spus în plen că are o propunere pentru premierul Victor Ponta: “Domnule premier Victor Ponta, dumneavoastră vedeţi în prezenţa mea în fruntea Senatului semnul că USL mai există. Vă spun eu, USL nu mai există. Aveţi curaj, ca să ne convingem amândoi, să demisionăm amândoi din funcţiile pe care le-am obţinut la USL? Suntem aici, în plenul Parlamentului, e toată lumea, aveţi consilierii, presa. Eu demisionez frumos din preşedinţia Senatului, pe care mi-a dat-o USL, dumneavoastră, din funcţia de premier, pe care v-a dat-o USL”, a anunţat Antonescu, în plenul reunit.
 
 
 

Vezi si

Oficial: Fostul premier Florin Cîțu, pus sub urmărire penală în dosarul vaccinurilor anti-COVID. 43,3 milioane de doze achiziționate în plus de România

Fostul premier Florin Cîțu a fost pus oficial sub urmărire penală miercuri, 6 decembrie, de …