Wednesday , February 21 2024

PNL a votat noii ministri: Atanasiu, Nicolăescu, Buşoi şi Johannis

antonescu

Conducerea PNL a validat nominalizarea lui Teodor Atanasiu la Ministerul Economiei, Eugen Nicolăescu la Ministerul Finanţelor, Cristian Buşoi la Sănătate şi a lui Klaus Iohannis pentru poziţiile de vicepremier şi ministru de Interne.
“În urma demisiilor colegilor noştri, Chiţoiu, Stroe, Gerea şi Nicolăescu, BPN a discutat propunerile şi votul a consacrat următoarele nominalizări: Johannis – ministru de Interne şi vicepremier, Nicolăescu – ministru al Finanţelor, Atanasiu – ministerul Economiei şi Buşoi – ministrul Sănătăţii”, a declarat Antonescu.
Validarea acestor propuneri s-a făcut prin vot, în şedinţa BPN al PNL.
Preşedintele PNL i-a dat şi replica lui Ponta care spunea zilele trecute: “Cine mai e liberal acuma în România ca să ne spună cum e cu liberalismul sau cu social-democraţia?”.
“Cineva se întreba zilele trecute cine mai este exact liberal în Româbnia. Doresc cu toată prietenia să dau, în numele colegilor, un răspuns exact. Noi, PNL, suntem un partid liberal, de dreapta, în care activează foarte mulţi oameni care vor fi mereu liberali. A fi liberal înseamnă să înţelegi lumea în care trăieşti ca o lume care are nevoie de lideri puternici, nu de baroni. Liberal înseamnă să trăieşti într-un stat de drept”, a spus Antonescu.

Vezi si

Ciolacu: Lista PSD-PNL la europarlamentare să fie deschisă de o femeie independentă

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri, înaintea ședinței conducerii PSD în care va fi …