Tuesday , May 24 2022

Marian Iancu, 12 ani de închisoare în Dosarul RAFO. Decizia e DEFINITIVĂ

marian-iancu

Marian Iancu, fostul patron al echipei de fotbal Poli Timişoara, a fost condamnat marţi la 12 ani de închisoare în Dosarul RAFO. Decizia a fost luată de Curtea de Apel Bucureşti şi este definitivă.
Omul de afaceri Marian Iancu, fost patron al echipei de fotbal Poli Timişoara a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucureşti, marţi, la 12 ani de închisoare în dosarul de evaziune fiscală şi spălare de bani, cunoscut ca “RAFO”, după un proces care a durat opt ani.
Marian Iancu a fost trimis în judecată în 2005, alături de alţi opt oameni de afaceri, pentru evaziune fiscală, asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni şi spălare de bani.
Procurorii DIICOT au stabilit că Marian Iancu şi ceilalţi inculpaţi au derulat activităţi comerciale ilicite în care ar fi fost implicate grupul de firme VGB – rafinăria Rafo – societatea Tender SA – Carom SA.Grupul alcătuit din cele nouă persoane au uzat în activitatea lui de SC VGB Impex SRL, SC Dinamic Auto SRL, SC Klass Petrol SRL, SC Best Auto SRL, SC BE-COM-BE SRL, SC Star Com Oil SRL şi SC Test Petrol SRL.
Constantin Mărgărit, Octavian Iancu şi Alexandru Marian Iancu au fost arestaţi în seara de 14 februarie 2005, ei fiind eliberaţi în acelaşi an, la 24 iunie, de către Curtea de Apel Bucureşti, care a apreciat că cei trei pot fi cercetaţi de procurori în stare de libertate.
romaniatv.net
 
 

Vezi si

O dronă a armatei Ucrainei a fost găsită în apele teritoriale ale României, între Sulina şi Sfântu Gheorghe

Forțele navale au recuperat epava unei drone militare care plutea în derivă în apele teritoriale …