Wednesday , February 28 2024

Mai multi membri PDL i-au sugerat lui Boc sa demisioneze

Mai multi membri ai Partidului Democrat Liberal i-au cerut demisia lui Emil Boc, relateaza surse din cadrul sedintei, citate de Gandul. Primul ministru i-ar fi rugat pe parlamentari sa aiba rabdare pana saptamana viitoare, cand le va comunica ce pasi va face partidul in viitor.
Explicatiile lui Boc nu i-au multumit insa pe o serie de parlamentari ai PDL, care au parut mai degraba iritati, decat linistiti de discursul premierului. Vasile Blaga si Cezar Preda i-au sugerat lui Boc ca trebuie sa demisioneze.
“M-am saturat de lozinci, cu calmul ajungem in iad. Daca stiti ce trebuie facut spuneti-ne si noua pentru ca noi nu stim. Partidul nu moare fara Blaga sau Boc”, i-ar fi spus Vasile Blaga, premierului, conform Hotnews.
Blaga a sustinut ca el prezinta pozitia partidului, afirmand ca sustinerea remanierii nu are legatura cu pierderea alegerilor la congresul din mai, de anul trecut.
Nici interventia Elenei Udrea nu a reusit sa calmeze spiritele, democrat liberalii reprosandu-i ca “imprastie bani prin alte parti”.
Pe langa imaginea negativa pe care Emil Boc o atrage asupra partidului, parlamentarii PDL i-au reprosat lui Emil Boc ca nu le da bani suficienti pentru colegii.

Vezi si

sectie de votare indicator alegeri Obiectiv

Alegerile prezidențiale vor avea loc pe 15 și 29 septembrie, au decis liderii Coaliției

Liderii Coaliției au decis, marți, data alegerilor prezidențiale. Acestea ar urma să fie organizate pe …