Saturday , December 3 2022

Ludovic Orban, atacat de importanti lideri PNL dupa Referendum: "Ne-a rupt de 70% din electoratul liberal, #Ajunge"

“Conducerea PNL a aruncat partidul într-o nouã aventurã și cãtre un nou eșec politic, care ne-a rupt de 70% din electoratul liberal. Conducerea PNL nu unește, ci dezbinã. Nu modernizează, ci propune o politica retrogradã. #Ajunge”, este mesajul postat, duminică seară, pe Facebook, de liberalul Cătălin Predoiu, fost ministru al Justiţiei. Un mesaj similar a transmis şi Alina Gorghiu.
Tonul dur adoptat de Cătălin Predoiu în postarea sa de pe Facebook vine în contextul sprijinului deschis acordat de Ludovic Orban referendumului pentru familie, în cazul căruia cifrele privind prezenâţa la vot indicau, pentru ora 19.00, invalidarea clară.
Aceeaşi linie a adoptat-o în această seară şi Alina Gorghiu. Mesaje similare au adresat Ovidiu Raetchi, Cezar Preda si Mihai Voicu.
Liderul PNL Ludovic Orban a subliniat, după închiderea urnelor, că partidul pe care îl conduce a fost singurul care a procedat corect la referendumul pentru familie, în sensul că membrii de partid au avut libertatea de a decide cum se poziţionează.

Vezi si

Oficial: Olanda acceptă aderarea României şi Croaţiei la spaţiul Schengen, dar nu şi pe cea a Bulgariei

Guvernul olandez a decis că va accepta aderarea României şi Croaţiei la spaţiul Schengen, dar …