Tuesday , November 30 2021

Jandarm ucis la Consulatul Germaniei din Sibiu

Un jandarm din Sibiu a fost găsit mort în post, la Consulatul german. Bărbatul avea plăgi înjunghiate în partea dreaptă a toracelui. Decesul a fost anunţat la 112 de către o femeie.
Anchetatorii spun că jandarmul care asigura paza Consulatului German din Sibiu a fost ucis, stabilindu-se că a decedat după ce a fost înjunghiat cu un obiect contondent.

“În momentul în care a fost găsit subofiţerul de Jandarmerie avea arma şi muniţia din dotare asupra sa, iar decesul a survenit prin provocarea de către o altă persoană (persoane) a unor plăgi cu un obiect contondent. Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu a preluat cercetările în acest caz”, se precizează într-un comunicat transmis, miercuri dimineaţă, de către reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Sibiu.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Luciana Balteş, jandarmul, care avea în jur de 40 de ani, a fost de serviciu marţi noapte şi a fost găsit decedat de către colegul său care dimineaţă a venit să îl înlocuiască în post, informează Mediafax.
În jurul cadavrului erau trei bălţi de sânge. Jandarmul a fost găsit întins pe burtă, cu capul în lateral.
Conform primelor verificări, victima avea trei plăgi înjunghiate, două fiind în hemitoracele drept.
Decesul jandarmului s-ar fi produs cu aproximativ două ore înainte de ora la care a fost găsit.
Directorul Ambulanţei Sibiu, Ovidiu Luca, a precizat că în jurul orei 6.30 a fost primit un apel la 112 din partea unei persoane, iar echipajul medical care a mers la Consulatul German l-a găsit pe jandarmul din post înconjurat de trei bălţi de sânge. Luca a precizat că bărbatul era întins pe burtă şi că avea trei plăgi înjunghiate, două fiind în hemitoracele drept, care i-au atins artere importante de sânge.
Directorul Ambulanţei Sibiu a mai spus că decesul jandarmului s-ar fi produs cu aproximativ două ore înainte de ora la care a fost găsit.

Vezi si

107 decese și 1.096 infectări cu coronavirus raportate luni în România

În ultimele 24 de ore, în România au fost înregistrate 1.096 cazuri de persoane pozitive …