Friday , October 7 2022

Imagini neobişnuite la Kremlin şi informaţii contradictorii. Unde este Putin?

camioane kremlin

Un convoi de camioane a fost fotografiat în weekend lângă Kremlin iar imaginile au alimentat teoriile privind dispariţia din public a preşedintelui Vladimir Putin, scrie Business Insider.
Liderul rus nu a mai apărut în public de zece zile şi zvonurile privind soarta lui zboară pe reţelele de socializare.
Mai multe camioane au fost fotografiate lângă Kremlin, unde se fac pregătiri intense pentru sărbătorirea unui an de la anexarea Crimeei.
Speculațiile privind dispariția lui Vladimir Putin au crescut în intensitate după o informație bizară a presei de stat din Rusia. Rossiya 24 a relatat vineri că președintele rus s-a întâlnit cu omologul său din Kyrgyzstan, Almazbek Atambayev, însă întrevederea celor doi șefi de stat va avea loc tocmai luni.
Asigurările Kremlinului nu au au calmat însă spiritele, iar unii comentatori vorbesc despre o posibilă boală a lui Vladimir Putin şi fac deja scenarii pentru succesiune.
 

Vezi si

Un bebeluș prematur aruncat de viu la Maternitatea Polizu a supraviețuit. ”A dat cu piciorul în sac și copilul a început să plângă”. Ginecologul care l-a declarat mort și l-a aruncat într-o tavă este anchetat

Tatăl unui copil născut prematur care a fost declarat mort la naştere şi ”aruncat într-o …