Thursday , February 2 2023

Gregorian Bivolaru va fi extradat

bivolaru

Judecătorii francezi au admis, miercuri, solicitarea de extrădare formulată de autorităţile române în cazul lui Gregorian Bivolaru, decizia nefiind definitivă, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.
După cinci amânări, judecătorii francezi s-au pronunţat miercuri în dosarul în care autorităţile române au solicitat extrădarea lui Gregorian Bivolaru, admiţând cererea făcută de ţara noastră, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX. Potrivit deciziei luate miercuri, Gregorian Bivolaru poate fi adus în România pentru a ispăşi pedeapsa la care a fost condamnat după ce a fost găsit vinovat, în 2013, de trafic de persoane şi acte sexuale cu minori.
Hotărârea pronunţată nu este definitivă şi nici executorie, iar Gregorian Bivolaru o poate contesta cu apel în termen de cinci zile.
Până la o decizie finală, Gregorian Bivolaru rămâne în stare de arest, în custodia autorităţilor franceze. În prezent, Bivolaru este închis la un penitenciar de maximă siguranţă de la marginea Parisului, fiind prins de poliţie în Franţa, la data de 26 februarie. Gregorian Bivolaru era căutat de autorităţile române, după ce în 2013 a fost condamnat la închisoare pentru trafic de persoane şi acte sexuale cu minori. În 2005 a primit azil politic în Suedia.

Vezi si

PNL vrea comasarea alegerilor: 2024 nu poate fi un an total ratat. PSD nu pare a fi de acord

PNL vrea comasarea alegerilor de anul viitor. Sunt mai multe scenarii, care vor fi discutate …