Thursday , December 1 2022

Gigi Becali vrea sa candideze la Primaria Bucurestiului

Gigi Becali candidează la Primăria Capitalei. “Azi m-am înregistrat ca locuitor al sectorului 1, pentru că palatul meu e cu domiciliul in sectorul 1. Mi-am mutat domiciliul ca să-mi pot depune candidatura pentru Primăria Generală”, a declarat Becali la Realitatea TV.
Solicitat să comenteze conflictul din interiorul PDL între Silviu Prigoană, ce ar putea candida la Primăria Capitalei ca independent, şi intelectualii partidului, printre care Cristian Preda, Gigi Becali a a spus: “Între dnul Prigoană şi Cristian Preda e diferenţă ca de la cer la pământ. Prigoană, aşa cum e el, a făcut totuşi ceva în viaţa lui, Cristian Preda e un trepăduş lansat de Băsescu, care n-a făcut nimic in viaţa lui, un neica nimeni. Nimic nu ştie, nici profesor, nici student, nimic nu ştie”.
Despre o eventuală primire a lui Prigoană în alianţa PNG-PRM, Gigi Becali a precizat că Vadim Tudor este liderul acestei alianţe, care ia toate hotărârile majore.
Gigi Becali este europarlamentar, a mai candidat de două ori la Preşedinţia României, acolo unde a obţinut scoruri minuscule. Despre o candidatură a sa la Primăria Capitalei s-a vorbit şi în 2008.

Vezi si

Salariile bugetarilor se majorează cu 10% de la 1 ianuarie 2023; indemnizaţiile pentru funcţiile de demnitate publică se plafonează

Drepturile salariale ale personalului din sectorul bugetar se majorează cu 10%, de la 1 ianuarie …