Wednesday , April 7 2021

Geoana anunta infiintarea Partidul Social Romanesc

geoana-vanghelie

Mircea Geoana anunta infiintarea unui nou partid de stanga – Partidul Social Romanesc (PSR), “un raspuns la grava deviere de la identitatea de stanga a PSD-ului condus de Victor Ponta care a decis abandoneze electoratul de stanga din Romania”.
“Astazi, 9 martie 2015, in cadrul sedintei saptamanale a Biroului National de Conducere al Noului Proiect Social Democrat s-a decis infiintarea unui nou partid de stanga, cu denumirea Partidul Social Romanesc (PSR).
Partidul Social Romanesc sprijina munca, creand conditii de afirmare si succes in viata fiecarui roman, indiferent de locul, clasa sau grupul social din care fac parte. PSR va declansa un razboi impotriva saraciei, marginalizarii si excluziunii sociale cu scopul declarat de a crea o noua voce si o noua politica economica a clasei de mijloc”, se arata intr-un comunicat remis presei.
Conform sursei citate, PSR este “dusmanul declarat al inegalitatilor si al efectelor negative ale polarizarii sociale, cat si un aprig aparator al drepturilor angajatilor din sectorul public si privat”.
“PSR va repune in centrul societatii munca, cinstea si demnitatea fiintei umane, inlocuind coruptia, minciuna, impostura si pseudo-cultura, ce domina spatiul si discursul public. Romania are nevoie de talentul si priceperea tuturor cetatenilor romani, indiferent unde traiesc si muncesc, in tara sau in strainatate”, se mai arata in comunicatul citat.
Dupa excluderea din PSD, senatorul Mircea Geoana si primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, au lansat un grup de initiativa intitulat Noul Proiect Social Democrat, menit sa faca opozitie partidului condus de premierul Victor Ponta.
Noului proiect politic i s-au alaturat ulterior mai multi parlamentari.

Vezi si

Cutremur la vămile din Ucraina după ce Consiliul de Securitate a publicat lista primilor zece contrabandiști

Peste 100 de angajați ai Serviciului Vamal de Stat din Ucraina au fost concediați din …