Thursday , October 5 2023

Francezii, îndemnaţi la TV să adopte câini de la noi: "România lui Ceauşescu arată o cruzime totală"

michel druker

Adoptaţi câini din România pentru a-i salva de la masacru. Îndemnul a fost lansat francezilor de către un cunoscut realizator al postului TV France 2. În timpul emisiunii s-a făcut de mai multe ori legătura cu fundaţia actriţei Brigitte Bardot, care urmează să transporte în Franţa, în această săptămână, un camion plin cu maidanezi din România.
“Fiţi atenţi la ce se întâmplă în România. România lui Ceauşescu a arătat o cruzime totală faţă de animale, în special faţă de câini. Dar ceea ce se petrece în ultimele 15 zile în România este îngrozitor: câinii sunt mutilaţi, decapitaţi, torturaţi. Am văzut fotografii îngrozitoare”, spune realizatorul TV Michel Druker.
În ultima emisiune „Abia aştept duminica”, de pe canalul France 2, s-a discutat despre situaţia câinilor vagabonzi din România. Realizatorul Michel Druker le-a cerut francezilor să îi urmeze exemplu şi să adopte un maidanez din ţara noastră.
“Brigitte Bardot m-a sunat şi bine a făcut. În plus, sunt din ce în ce mai emoţionat când vorbesc despre asta pentru că am origini româneşti şi lucrurile acestea se întâmplă în ţara mea de origine. Acest câine vine de acolo, a scăpat de masacru acum câteva luni. A fost găsit pe un trotuar din România. L-am văzut pe internet. Se înţelege de ce este aşa temător” spune realizatorul TV.
Moderatorul francez a anunţat că fundaţia Bardot va trimite în această săptămână un camion la Bucureşti pentru a aduce câini maidanezi. “Dacă vreţi să adoptaţi aceşti câini care vin din Romania, faceţi-o”, este îndemnul său.

Vezi si

MAE: Patru români au murit în accidentul de autocar din Veneția 

Patru români se numără printre victimele accidentului de autocar de marți din Veneția, a anunțat …