Sunday , January 29 2023

Fostul principe Nicolae scapa de acuzatiile de lovire

Fostul principe Nicolae Medforth-Mills scapa de acuzatiile de lovire in urma scandalului de la resedinta din Elvetia a Casei Regale.
nicolae-regele

“A ramas numai plangerea depusa de Casa Regala pentru violare de domiciliu. Celelalte persoane, aparent implicate n-au depus nicio plangere penala impotriva lui. De fapt, Casa Regala nu putea depune plangere penala in numele infirmierelor, deoarece numai persoana vatamata poate depune asemenea plangere”, a declarat Radu Enache, avocatul lui Nicolae, la Antena 3.
Avocatul a precizat ca in prezent nepotul regelui se afla in Anglia.
“In momentul de fata se afla intr-un oras din nordul Angliei, nu mi-a precizat exact care oras, dar va veni si in tara la inceputul lunii decembrie”, a precizat avocatul.
Amintim ca Nicolae Medforth-Mills, nepotul regelui Mihai, este acuzat de Casa Regala a Romaniei de tentativa de violare de domiciliu, dupa ce ar fi fortat usa de la resedinta din Elvetia, anunta Casa Regala printr-un comunicat de presa. Casa Regala a inaintat o plangere la politia elvetiana.
Nicolae Medforth-Mills a anuntat miercuri ca nu va intra in acest joc, dar il intristeaza agresivitatea celor care il acuza.
Nicolae, in varsta de 32 de ani, a primit titlul de principe in 2010, iar din 2008 a participat la diferite actiuni, ecologiste si caritabile.
Biroul de Presa al lui Mihai I a anuntat, pe 11 august 2015, ca regele a semnat un document prin care a retras nepotului sau Nicolae, fiul principesei Elena, titlul de “Principe al Romaniei” si calificativul de “Alteta Regala”. De asemenea, regele Mihai I l-a exclus pe Nicolae din linia de succesiune la coroana Romaniei.
ziare.com

Vezi si

Departamentul pentru Situații de Urgență a lansat o nouă versiune a aplicației de alerte

Departamentul pentru Situații de Urgență a lansat duminică, în formă actualizată, aplicația DSU. Aceasta conține …