Friday , December 2 2022

Fetita de 5 ani omorata cu sapa de propriul tata

O fetiţă în vârstă de cinci ani din localitatea vasluiană Satu Nou a fost omorâtă, duminică, de către tatăl său, care a lovit-o cu o sapă în cap, bărbatul lovindu-şi şi tatăl, care în urma agresiunii a ajuns la spital în comă.
Potrivit primelor informaţii oferite de poliţişti, bărbatul în vârstă de 42 de ani, din Satu Nou, comuna Soleşti, şi-a luat la bătaie fetiţa de cinci ani, dar şi tatăl, în vârstă de 66 de ani, lovindu-i în cap cu o sapă.
În urma agresiunii, fetiţa şi-a pierdut viaţa, iar bărbatul de 66 de ani a suferit răni grave.
Potrivit poliţiştilor, după ce a comis crima bărbatul a încercat să se sinucidă, aruncându-se în faţa unei maşini pe DN 24 Vaslui – Iaşi, însă şoferul a reuşit să-l evite. Ulterior, bărbatul a sunat la 112 pentru a solicita o ambulanţă.
“Autorul a povestit operatorului de la numărul de urgenţă 112 că şi-a lovit fiica şi tatăl cu o sapă în cap, solicitând ajutor medical. Bărbatul a mai afirmat că a avut şi o tentativă de sinucidere după comiterea faptei, însă a scăpat după ce a fost evitat în ultim moment de către şoferul maşinii în faţa căreia s-a aruncat”, a declarat, duminică, pentru corespondentul Mediafax, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vaslui, Mihaela Ştraub.
Un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Vaslui a mers la locuinţa bărbatului, însă fetiţa de 5 ani nu a mai putut fi salvată.
În ceea ce-l priveşte pe bărbatul de 66 de ani, acesta a fost preluat de o ambulanţă şi transportat în comă la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.

Vezi si

România are 218 pârtii de schi care însumează 189 km, cât o singură staţiune din Franţa sau Elveția

România are un total de 218 pârtii de schi care însumează 189 de kilometri. Spre …