Thursday , April 22 2021

Exit-poll-uri: Vladimir Zelenski a câștigat alegerile prezidențiale din Ucraina. Ce a spus actorul după victorie

Vladimir Zelenski, un comediat intrat în politică înaintea campaneiei electorale, este noul președinte al Ucrainei după ce, potrivit exit-poll-urilor de la închiderea urnelor a fost votat de peste 73% dintre ucraineni.

Vladimir Zelenski a făcut primele declarații după ce a câștigat alegerile din Ucraina. „Probabil se va schimba numele studiourilor din Kvartal 95 în Kvartal 73 (apropos de procentul obținut)”, a spus Zelenski, care a adăugat: „Fără patos acum, vreau doar să vă mulțumesc și să mulțumesc familiei mele, părinților, soției și copiilor”.

Vladimir Zelenski este noul președinte al Ucrainei. Potrivit primelor rezultate de la închiderea urnelor, comediantul a obținut 73,2% dintre voturi, în timp ce Petro Poroșenko doar 25,3% dintre voturi. Exit-Poll-ul care îl dă câștigător pe Zelenski a fost realizat la ieşirea de la urne de consorţiul ”Exit Poll National” care reuneşte trei institute de sondare a opiniei publice.

Primele rezultate oficiale vor fi făcute publice în cursul nopâții, urmând ca luni dimineață să știm ce scor a obținut fiecare dintre cei doi candidați.

Vezi si

Doar 27-31% dintre adulții din România, adică 5 milioane de oameni, vor fi vaccinați până la sfârșitul anului 2021 – studiu MedLife

Doar 10-13% din populația României are intenție fermă de a se vaccina în perioada imediat …