Sunday , June 16 2024

UPDATE: ELENA UDREA, adusă cu mandat la DNA. Ea a fost ridicata de pe strada, din fata casei

udrea-dna


UPDATE: Udrea a fost ridicată de pe stradă, din faţa casei sale, aceasta scriind pe pagina de socializare în drum spre DNA. Udrea a ajuns la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie în jurul orei 11.30.
Udrea a ajuns la DNA, însoţita de un poliţist. “Posibil Microsoft”, a răspuns Udrea cand a fost întrebata in ce dosar va fi audiata.
otrivit România TV, Elena Udrea va fi audiată în Dosarul Microsoft, în care este pus sub acuzare fostul său soţ, Dorin Cocoş. Udrea a fost ridicată de o maşină a DNA, iar aceasta a scris pe Facebook de pe drum.
Elena Udrea va fi adusă, joi, cu mandat la DNA, informează Digi 24. Anunţul a fost făcut chiar de liderul PMP pe pagina sa de Facebook, aceasta declarându-se surprinsă că procurorii au apelat la metoda de a fi adusă cu mandat.
“În această dimineaţă, am fost invitată în persoană (a se citi “cu mandat”) de procurori la DNA pentru a oferi lămuriri.
Mă surprinde oarecum decizia lor de a proceda astfel având în vedere că m-am arătat în permanenţă dispusă să colaborez cu anchetatorii şi să lămuresc lucrurile pe care le cunosc în diversele speţe care se află în analiză.
Evident că aşa voi şi proceda”, a scris Elena Udrea, în urmă cu cîteva minute, pe Facebook.
Elena Udrea a mai fost audiată la DNA, în octombrie 2014, într-un dosar de corupţie al lui Gheorghe Ştefan Pinalti.
Candidat PMP la Preşedinţie la acea vreme, Udrea a fost audiată în calitate de martor de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Este vorba despre un dosar în care Gheorghe Ştefan, primarul din Piatra Neamţ, este urmărit penal pentru că şi-a folosit influenţa pentru a direcţiona fonduri publice către comune care aveau contracte cu o firmă de-a sa. Fondurile publice proveneau de la Ministerul Dezvoltării, condus la vremea respectivă de Elena Udrea.
Vom reveni cu amanunte.
 
 

Vezi si

Un român a murit și alți doi au fost răniți într-un atac, în Congo. MAE: „Evitați orice călătorie!”

Ministerul Afacerilor Externe a transmis duminică, că un român și-a pierdut viața și alți doi …

error: