Saturday , July 20 2024

Dragnea: Geoană "trebuie să ia o pauză"

Mircea Geoana, sfatuit chiar de sustinatorii sai sa "ia o pauza"
Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, înaintea şedinţei BPN, că fostul lider al partidului Mircea Geoană are în continuare sprijinul partidului la şefia Senatului, el apreciind, însă, că Geoană “trebuie să ia o pauză”, întrucât nu a înţeles ce s-a întâmplat la ultimul Congres.
“Îi reproşez (lui Mircea Geoană – n.r.) că nu a înţeles ce s-a întâmplat la Congres, că nu ştie să piardă. Victor Ponta e preşedintele PSD, iubit, neiubit, trebuie respectat. Nu cred că lui Mircea Geoană i-a plăcut anii trecuţi când şi alţi lideri PSD îl criticau sau îl certau şi asta trebuie să înceteze. Poate ia o pauză, se mai gândeşte”, a spus Dragnea.
Secretarul general al PSD a precizat, însă, răspunzând unei întrebări, că Geoană va beneficia de sprijinul partidului în ceea ce priveşte preşedinţia Senatului.
“La preşedinţia Senatului, Mircea Geoană are în continuare sprijinul PSD”, a spus Dragnea.
Preşedintele de onoare al PSD Ion Iliescu a declarat, luni, înainte de şedinţa BPN, că actualul lider partidului Victor Ponta şi fostul lider Mircea Geoană trebuie “să se înţeleagă”, el apreciind că Geoană trebuie să rămână în PSD şi “trebuie apărat în poziţia lui de preşedinte al Senatului”.
Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea a declarat, duminică seară, agenţiei MEDIAFAX, că fostul lider al partidului, Mircea Geoană nu mai poate continua să vorbească împotriva PSD din calitatea de membru al PSD şi că luni, la BPN, această “problemă” va fi “tranşată”.
Preşedintele PSD, Victor Ponta, declara, vineri, la RFI România, că atitudinea lui Mircea Geoană faţă de PSD trebuie lămurită şi că acest lucru se va întâmpla în această săptămână, în sensul în care actualul preşedinte al Senatului trebuie să decidă dacă mai vrea sau nu să rămână în partid.
Mircea Geoană spunea, la rândul său, că este “mai pesedist ca oricând” şi pleda pentru discuţii în partid, nu prin presă.

Vezi si

Sărbătoare: Sfântul şi slăvitul Proroc Ilie Tesviteanul. Tradiții și obiceiuri

Sfântul şi slăvitul Proroc Ilie Tesviteanul este pomenit în calendarul creştin ortodox la 20 iulie. …