Tuesday , September 27 2022

Dragnea anunta ca nu mai merge in SUA

Liviu Dragnea, a declarat miercuri că a primit o invitație la Micul Dejun cu Rugăciune Naţională, de la Washington unde participă și Donald Trump, dar că nu se va duce pentru că trebuie să fie prezent la discuțiile despre buget.

“Nu plec în SUA. Am primit invitația, mulțumesc pentru ea. Am declinat-o pentru că trebuie să fiu la aceste discuții despre buget”, a declarat liderul PSD.

Întrebat dacă există riscul de a nu primi viză pentru intrarea în Statele Unite, șeful PSD a răspuns scurt: „Astea-s prostii!”.

Rectorul SNSPA, Remus Pricopie, a scris, într-o postare pe Facebook, că încă de miercuri dimineață Liviu Dragnea le-ar fi spus apropiaților că nu va mai pleca în SUA. Asta, după ce PSD Teleorman anunța, cu doar o zi în urmă, că liderul social-democrat „dă o nouă lovitură pe plan internaţional” prin participarea sa la Micul Dejun cu Rugăciune Naţională, de la Washington, unde va fi prezent şi preşedintele SUA Donald Trump.

În postare, Remus Pricopie a pus o serie de întrebări legate de anularea deplasării lui Dragnea în SUA. „Să fie oare pașaportul diplomatic răspunsul la toate aceste întrebări? Nu este exclus ca domnul Liviu Dragnea să fi descoperit, pe ultima sută de metri, că pașaportul diplomatic nu-ți oferă protecție chiar pentru orice”, a fost una dintre acestea.

digi24.ro

Vezi si

Inspectorii școlari generali, convocați la minister: Vor fi asigurate condiții în sezonul rece

Ministrul Educației Sorin Cîmpeanu a convocat luni la minister inspectorii generali școlari din țară pentru …