Thursday , November 30 2023

Dan Grigore a demisionat din CNA

Dan Grigore a demisionat joi din CNA. El avertizase că va face acest gest dacă liderul PNL Crin Antonescu nu îşi va cere scuze pentru afirmaţiile la adresa sa, conform cărora “nu ar avea onoare”.
“În cei 11 ani de mandat am fost prea de multe ori denigrat și calomniat inimaginabil în seriale întregi TV, am fost amenințat eu și familia mea, mi s-au înscenat scandaluri în speranța că voi căpăta pedepse penale care să mă oblige la demisia din Consiliu”, spune Dan Grigore în scrisoarea de demisie, prezentată de paginademedia.ro.
“Demisionez din Consiliul Audiovizualului pentru că nu pot funcționa într-o instituție care e obligată să lucreze într-un climat de presiune permanentă, de lipsă de respect față de reguli, de fățărnicie și de măsluire sistematică a celor mai elementare principii, de monumentală rea-credință și de poluare gravă a spațiului public; pentru că prevăd o campanie electorală de o ferocitate fără precedent în care respectarea legii riscă să pară chiar infracțiune în ochii celor prea mulți care cred că ”scopul scuză mijloacele”.  Iar eu văd cu oroare cum fărădelegea ne duce în haos. Pentru că nu mai vreau să suport un stres care nu produce nici cel mai mic bine social după ce decenii întregi am trăit stresul nobil al scenelor de concert și al întâlnirilor cu publicul de pretutindeni”, se arată în scrisoare.
Membrul CNA Dan Grigore a declarat la şedinţa Consiliului din 6 martie că îşi va da demisia din Consiliu dacă liderul PNL Crin Antonescu, care a afirmat despre el că nu are onoare, nu îşi cere scuze până la şedinţa următoare a CNA, programată joi. Comentariile liderului PNL au avut loc în cadrul unei emisiuni TV.
Antonescu, a declarat, marţi, că eventuala demisie a membrului CNA Dan Grigore este exclusiv treaba acestuia, el precizând că nu-şi retrage afirmaţiile făcute la adresa acestuia, dimpotrivă, le susţine şi nu are pentru ce să-şi ceară scuze.
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi, că eventuala demisie a membrului CNA Dan Grigore este exclusiv treaba acestuia, el precizând că nu-şi retrage afirmaţiile făcute la adresa acestuia, dimpotrivă, le susţine şi nu are pentru ce să-şi ceară scuze.

Vezi si

Lista medicamentelor, unele banale, care pot influența testul antidrog folosit de polițiștii rutieri

Mai multe tipuri de tratamente pot afecta capacitatea de a conduce masina și pot pozitiva …