Monday , October 3 2022

CTP, despre renuntarea lui Ponta la titlul de doctor: "Un gest de incercare de a se recupera pe sine"

CTP

Prin intenţia anunţată de a “renunţa” la titlul de doctor în Drept, premierul Victor Ponta încearcă “să se recupereze pe sine”. Aprecierea a făst făcută de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, într-o intervenţie la Realitatea TV.
“Este al doilea gest uman al lui, după ce a fost înfrânt în alegeri, primul fiind fraza spusă colegilor de partid ‘E timpul să tăcem cu toţii o vreme!’. Gestul îl umanizează pentru că tot chestiunea plagiatului m-a făcut să spun, în 2012, că eu nu mai dau 2 bani pe acest om. Ponta începe să mai valoreze ceva prin acest gest. Mi se pare important, am înţeles că nu numai vrea să renunţe, ci şi doreşte să reia teza şi să facă una serioasă. În 2012, la aeroport, Ponta a spus că ‘La urma urmei, pot să şi renunţ la teză’. Faptul că acum nu doar renunţă, ci şi vrea să o reia, e un gest omenesc al lui Ponta”, a spus Cristian Tudor Popescu.
În opinia jurnalistului, nu are relevanţă faptul că asta se va întâmpla peste un an sau cinci, ci are relevanţă faptul că a recunoscut.
“Acest gest e un gest de încercare de a se recupera pe sine, poate se gândeşte şi la copiii lui, la sine, ca om, şi eu îi acord această circumstanţă”, a concluzionat jurnalistul.
 

Vezi si

Aproape jumătate de milion de permise de conducere vor expira în câteva luni. Sfaturi pentru a evita cozile și timpii mari de așteptare

În perioada decembrie 2022 – februarie 2023 va expira termenul de valabilitate a unui număr …

One comment

  1. Sa vezi cand o sa te recupereze pe tine DNA-ul pentru evaziune fiscala.Sigur ca as vrea sa-l vad atunci pe cimpanzeul mongoloid care raspunde la numele de Ponta ce fata o sa faca.D-lui asta care se crede mare intelectual ias ura de anul nou o urare pe val a DNA-ului si anume duba- duba, duba -duba.