Friday , December 2 2022

Crinuta Dumitrean, fosta sefa ANRP, a fost retinuta. O ambulanta a ajuns la DNA

crinuta

Crinuta Dumitrean, fosta sefa ANRP, a fost retinuta de procurorii DNA, in dosarul despagubirii ilegale de aproape 109 milioane de lei acordate lui Mihai Rotaru, pentru un teren din Pitesti.
Fostei sefe ANRP i s-a facut rau dupa ce procurorii i-au dat vestea. La sediul DNA a ajuns un echipaj de medici pentru ca Dumitrean e insarcinata in 8 luni, potrivit Romania TV.
In dosarul ANRP 4, au fost retinuti, joi, fostul vicepresedinte ANRP Sergiu Diacomatu, omul de afaceri Mihai Rotaru, Lacramioara Alexandru si Rodica Constantinovici, fosti membri in comisia ANRP si Sergiu Negurici, evaluator.
Segiu Diacomatu, Lacramioara Alexandru si Rodica Constantinovici sunt acuzati de abuz in serviciu, Mihai Rotaru beneficiar al despagubirii, a fost retinut pentru infractiunile de cumparare de influenta si complicitate la abuz in serviciu, iar Negurici este acuzat de complicitate la abuz in serviciu, se arata intr-un comunicat DNA.
Cele sase persoane retinute uurmeaza a fi duse vineri in fata instantei cu propunere de arestare preventiva.
In acelasi dosar, deputatii PNL Ioan Oltean si Catalin Teodorescu sunt urmariti penal pentru fapte de coruptie. Cei doi au fost adusi cu mandat, joi, la sediul central al DNA pentru audieri.

Vezi si

România are 218 pârtii de schi care însumează 189 km, cât o singură staţiune din Franţa sau Elveția

România are un total de 218 pârtii de schi care însumează 189 de kilometri. Spre …